Pagini

9 ian. 2012

Funny Irinel Columbeanu Reality Show la Primăria Capitalei funny photo

Funny photo Irinel Columbeanu Reality Show
Funny Irinel Columbeanu Reality Show la Primăria Capitalei - funny photo
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Pentru a nu uita de el, la început de an, Irinel Columbeanu şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei, în două minute, printr-un video postat pe YouToube.
Irinel Columbeanu: Stimaţi concitadini, 2012 şi munca au început. Îndrăznesc să încerc să vă captez atenţia doar pentru câteva minute, mizând nu pe vreo curiozitate mondenă, ci numai şi numai pe înţelepciunea dumneavoastră. Fară afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre, fară vreun suport favorizant din partea niciunui trust media şi fară niciun fel de obligaţie faţă de vreun grup prezent sau viitor de interese private, ca simplu cetăţean al Bucureştiului fară întrerupere în ultimii 52 de ani, am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta din partea dumneavoastră încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani. Numai aşa îmi pot permite să am îndrăzneala să vă rog ca indiferent de vârstă, să aveţi înţelepciunea şi răbdarea de a face un minim efort civic, de fapt o investiţie în viitorul nostru al tuturor şi mai ales al celor mai tineri decât mine, alegând ca probabil într-o zi liberă a acestui an să mergeţi la vot şi să votaţi numai şi numai aşa cum vă va dicta atunci conştiinţa, însă altceva decât acelaşi trecut fardat. Vă urez la mulţi ani, buni! Iar lucrul acesta, va depinde numai şi numai de dumneavoastră. De fapt de noi toţi.

Bancuri: Monica şi Ramona stau de vorbă la o cafea.
- Te-ai uitat vreodată în ochii soţului tău în timp ce faceai sex?
- Da!
- Şi ce mutră avea?
- Statea în uşă ca prostul!

8 comentarii:

  1. Acest personaj este (in)vizibil. Dar el este (in)existent. Păcat că (încă) nu realizează asta. Mişto imaginea din spate, drumul către fese pare mai scurt atunci când ţi-a dat tăticul voie să "catindezi"...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Să nu ne se mai chinuie unii pentru a obţine imagini prin gaura cheii, Irinel Columbeanu propune un Reality Show la Primăria Capitalei. Pare interesant biroul viitorului primar. Am transcris integral discursul din video postat pe YouTube, sună frumos, parcă şi-ar depune candidatura pentru o funcţie PCR! :)
    Este o pură întâmplare asemănarea temei din Pilula lu’ Lisandru - ”La premărie va fi cu buruieni şi cu columbeni, vai mama noastră!” Avem clasă politică, să-i votăm cu încredere! Merită şi merităm! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La cum reactioneaza electoratul nostru ...nu sunt convinsa ca un candidat ca Virinel ...n-ar putea ajunge primar. Romania the land of choice ! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. tatoiu parca candideaza si ea.irinel e un soricel obraznic care iubeste mult pisicutele, intr-un raport desigur de inferioritate pentru dansul.sper ca pana data viitoare sa isi cumpere un plici ca Prigheana si cand mai face cate un anunt dinasta sa il pocneasca cate o gagica, consilider de imagine desigur, peste spate.

    p.s:pe langa Lis are gusturi mult mai bune la femei.

    RăspundețiȘtergere
  5. @baselandia - posibil, bucureştenii au un standard deja, ştiu să-şi selecteze primarii :)

    @Romania Europeana - Irinel Columbeanu pierduse atenţia, a focalizat-o din nou cu aceast video şi anunţul candidaturii la Primăria Capitalei. Imediat interviuri, televiziune, radio, presă, bloguri, glume pe internet. “Ce mică-i lumea mondenă!” :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @acuvio

    da, pierduse atentia dar e cam deplasat sa candideze avand ca unic motiv atragerea presei si a aparitiilor tv.daca e asa confirma faptul ca e un exhibitionist, iubitor de plici, ca Prigoana.poate omul nu vrea decat sa puna niste plombe ;)) desigur exhibitionist e, dar prostut asa de fel, ma indoiesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Man, te salut!
    La multi ani cu sanatate, bucurie si multa inspiratie!
    :)
    Lui nenea Iri nu-i prea place conul de umbra in care a intrat de cand prostituta tanara si nelinistita l-a parasit.
    Foarte sugestiva imaginea!
    :))
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. @andreiraduM – Mă bucur că ne reântâlnim. Aşa cred şi eu, dar uite, propune un suflu nou la Primăria Capitalei cu ce se pricepe el mai bine :) Tot astfel de personaje vor să devină “politice” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?