Pagini

10 dec. 2011

Cei trei muschetari Funny photo Victor Ponta Crin Antonescu

Funny photo Victor Ponta Crin Antonescu Cei trei muşchetari
Cei trei muşchetari - Funny photo Victor Ponta şi Crin Antonescu
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Victor Ponta: „Un prieten de-al meu glumea pe seama noastră, a celor trei, Crin, Sorin şi cu mine, spunea că parcă suntem cei trei muşchetari care ne batem cu Cardinalul şi cu Milady. N-am întrebat cine este Cardinalul, cine este Milady, evident că mă gândeam cine ar putea fi D’Artagnan în această poveste atât de cunoscută”

Bancuri: Un cuplu intră într-un restaurant. La una din mese femeia îl vede pe fostul soţ.
- De 2 ani de când ne-am despărţit, bea într-una, zice ea.
- Asta-i o prostie, răspunde actualul soţ. Nimeni nu sărbătoreşte atâţia ani!

Chestionar: Preocupat de alungarea lui D’Artagnan, Victor Ponta nu a întrebat cine este Cardinalul Richelieu, cine este Milady. Totuşi, la ce secvenţă din “Cei trei muschetari” se gândea?
1. Nu ştiu
2. Nu comentez
3. Am o opinie

4 comentarii:

  1. Privirea lui Crin este extrem de sugestivă, sincer să fiu. Priveşte undeva, în zare, nici nu este atent la eventualii adversari. Probabil că se gândeşte cum îi face dintr-o fandare fără să îşi bată prea mult capul. Poate că se crede deja pe jilţul de la Cotroceni, numai că pseudo-Rechelieu al nostru, zis şi Cotroceanu`, nu doarme niciodată. Băieţii ăştia care se împung cu săbiile ca într-o joacă ar trebui să fie foarte atenţi şi la numita Milady din Pleşcoi, trece pe la fiecare dacă e cazul şi lasă în urmă parfum de PDL. Din tablou lipseşze Boc, dar şi clovnii au nevoie de odihnă, nu-i aşa?

    PS - mi se pare mie sau Ponta îl caută din priviri pe Geoană?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Da, Victor Ponta era preocupat cu problema D’Artagnan care insista pentru un loc în rândul muschetarilor, între timp s-a rezolvat. Nu a întrebat cine este Cardinalul, cine este Milady, pentru că i se pare că se tot bate cu ei. Snapshotul din Cei trei muschetari, cu Traian Băsescu şi Elena Udrea, următorul funny photo retouch, să mai încheiem o colecţie, vin sărbătorile peste noi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt incapabili sa preia conducerea tarii si sa ne scoata din rahat. Noua ne trebuie acum o mana de fier dar, nu in rele ca presedintele nostru ales. O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  4. @Odorica Ion – Iar ne minţim, că soarta noastră ar sta mai bine în mâna unui singur om, “o mână de fier” care hotărăşte dimineaţa în funcţie de cât a băut seara şi crede că modernizează România?
    Puterea trebuie real şi funcţional împărţită instiuţional, nu poţi fi preşedinte, guvern, parlament, curte constituţională, DNA, etc, toate la un loc, cum se pare că am ajuns acum. Noi ar trebui să fim “mâna de fier” de care să le fie frică! Jefuiesc în linişte iar pe noi ne pun să strângem tot în linişte, ordonat, cureaua. Ne vor mulţumi pentru înţelegere. :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?