Pagini

29 nov. 2011

Unhate Funny photo Victor Ponta Mircea Geoană Preşedenţia senatului

Funny photo Victor Ponta Mircea Geoana Unhate
Unhate - Funny photo Victor Ponta Mircea Geoană - Preşedenţia Senatului
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Unhate Mircea Geoană Victor Ponta.
Vasile Blaga (PDL) a fost ales preşedinte al Senatului, devenind al doilea om în stat cu 69 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Titus Corlăţean (PSD), a obţinut 63 de voturi. În schimbul votului pentru Vasile Blaga, UDMR a primit şefia Secretariatului General al Guvernului. Mircea Geoană nu a participat la votul pentru alegerea noului preşedinte al Senatului.

Victor Ponta: “N-am pierdut nimic, pentru că nu aveam de fapt funcţia de la Senat”

Bancuri: Un bărbat surprins la amantă de către soţul acesteia, îşi strânge rapid hainele şi speriat, sare pe fereastră fără să gândească că se află la etajul IV. În cădere se gândeşte totuşi: “Nu puteam eu să stau liniştit acasă cu nevasta … să fac un grătar … să beau un şpriţ … mă puteam culca cu ea”. Cu noroc, cade pe o copertină şi ajunge jos fără să păţească nimic. În timp ce-şi îmbrăca pantalonii gândeşte din nou: “Mulţumesc Doamne, uite cum e omul, numai două secunde am fost disperat şi câte prostii mi-au mai trecut prin cap!”

2 comentarii:

  1. Bine gândit, Acuvio. O altă propunere reuşită, din punctul meu de vedere. Acu` cică vom avea şi Forza România, ca la Berlusconii. Mai lipseşte şi Bunga-Bunga, dar Geoană nu poate să o rateze.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Ideea a fost de a face o parodie locală la posterele “Unhate” însă presat de timp, nu am lucrat prea îngrijit. Dacă USL nu găseşte mesajul potrivit în 2012 ca principală forţă împotriva Traian Băsescu, PDL şi restul sateliţilor noi născuţi, riscă să rămână tot în opoziţie chiar dacă obţin un scor de 40-45% :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?