Pagini

6 nov. 2011

Băsescu Sarkozy Berlusconi Funny photo stamp Jubileul Traian Băsescu 60 ani

Funny stamp Jubileul Băsescu Sarkozy Berlusconi
Băsescu Sarkozy Berlusconi Funny photo stamp Jubileul Traian Băsescu 60 ani de ...
Pictures Collection: Funny photo postcards

Bancuri: La piaţă, Traian vinde un cocoş. Se apropie un cumpărător interesat:
- Cât ceri pe cocoş ?
- 30 de lei.
- Calcă, calcă găinile ?
- Calcă tot, găini, raţe, gâşte, curci!
- Păi, atunci de ce îl vinzi ?
- De la o vreme se uită lung şi la mine!

9 comentarii:

  1. Foarte haios! Cică numai noi îl aveam pe Zâmbilici. Aici se dovedeşte contrariul!... :))
    Da' nu prea mi-am dat seama ce-i în sticla aia!... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Max Peter - Click on a photo to enlarge it to 800/600 pixels in a separate window, 1024/768 pixels resolution images available by request :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ii urasc dar incerc sa mut ura pe cei care-i voteaza. Si FMI-ul, care ajuta parsivii si corupti sa ramana la putere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent. Mutrişoarele celor doi sunt demne de tot hazul. Mă refer la franţuz şi la dâmboviţean. Berlu îşi strânge nodul doar pentru a-l desface la Bunga-Bunga.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andrei Pop - Nu cred că este o soluţie bună să mutăm ura pe cei de lângă noi care votează altfel. Eu cred că suntem în minoritate, cei care apreciază astfel de comportamente sunt majoritatea, chiar am încercat să leg o discuţie pe acest subiect cu Roxana Iordache care... nu este de acord cu mine :)
    Încă este apreciat acest model de majoritate, trebuie să se schimbe “gusturile” votanţilor pe aici trebuie făcut ceva de cei ce au un grad de influenţă şi asta nu elitist, nu prin ură sau prin persiflarea şi alungarea lor, cum am văzut că se practică frecvent.
    Cei care nu au votat, probabil sunt indiferenţi, consideră cel puţin acceptabil dacă nu chiar simpatic un astfel de preşedinte, nu pot să cred că dacă erau furioşi, indignaţi ar fi stat acasă :)

    @Cristian Lisandru - Ultimul timbru, păstrând tema seriei “Jubileul Traian Băsescu 60 ani” sper să ne mai aline, “nu suntem singuri în Univers” :)
    Fotografii cu Berlusconi care râde şi el cu gura la urechi sunt destule, am optat pentru aceasta pentru echilibrul situaţiei imaginate :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Zambetele acestea, din fotografia cu mesajul consolator: "nu suntem singuri in Univers", ma duce cu gandul la celebrul zambet al lui Iliescu...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Gabriela Elena - Probabil acest tip de zâmbet se învaţă la “şcoala de preşedinţi”, cine ştie, poate se şi corelează invers cu „gradul de fericire al poporului”, cu cât zâmbetul este mai larg cu atât mai mulţi dau mărunt din buze :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Beton, dar, dacă-mi permiţi o sugestie, pune-i şi tu valoare 0 lei...

    RăspundețiȘtergere
  9. @baricada - Mulţumesc. Sincer, nu am optat pentru varianta 0 Lei, o consider prea “fumată” pe timbre şi bancnote am văzut prea multe, 0 Lei, 0 Dollar, 0 Euro, sunt convins că şi dumneavoastră, au fost chiar banere la demonstraţiile cu scăderea pensiilor şi salariilor de anul trecut. Am mizat pe o serie jubileu cât mai apropiată de timbrele normale având ca temă “zâmbetul”, am greşit cu timbrul doi din serie pentru că am folosit acea imagine foarte cunoscută şi proaspătă iar partea de retouch, discretă este practic ignorată :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?