Pagini

1 oct. 2011

Muzica regelui Funny photo Emil Boc şi Traian Băsescu

Funny photo Emil Boc muzica regelui
Muzica regelui - Funny photo Emil Boc şi Traian Băsescu
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

După muzica pe care am ascultat-o cu prilejul dezbaterii solicitării PNL privind organizarea pe 25 octombrie a unei şedinţe solemne dedicate ex-regelui Mihai pentru a celebra cei 90 de ani de viaţă ai acestuia, Birourile permanente au aprobat de principiu programul pentru ziua de 25 octombrie privind şedinţa Senatului şi a Camerei Deputaţilor urmând ca invitaţi să fie familia regală, personalităţi ai vieţii academice, artistice, culturale şi culte, corpul diplomatic şi alţi invitaţi.

După ce principesa Margareta a lansat „Cartea regală de bucate”, a lansat şi un CD intitulat „Muzica regelui” pe care îl consideră "o amintire pentru Regele Mihai, un dar foarte personal", în concurenţă directă cu “Manelele preşedintelui”, “Sonatele ministrului”, „Romanţele senatorului”, “Horele deputaţilor”.

Bancuri: Într-o zi Rashela îi zice lui Itzic:
- Itzic, m-am gândit bine şi am hotărât să divorţăm!
- Cum aşa, măi Rashela, după 40 de ani de căsătorie! Dar ce-ţi veni?
- Păi tu-ţi dai seama, măi Itzic, că în 40 de ani tu nu mi-ai cumpărat niciodată nimic?
- Păi nu mi-ai spus niciodată că ai avea ceva de vânzare!

8 comentarii:

  1. Funny photo retouch: Muzica regelui - Funny photo Emil Boc - Photo size 800/600 pixels, click photo to open a new window.

    Traian Băsescu: "Tot continuăm să considerăm că abdicarea Regelui a fost un mare act patriotic. Nu. A fost un act de trădare a interesului naţional al României. Din partea Regelui. Acesta este punctul meu de vedere. (...) Trebuie să recunoaştem că noi încă nu ne aşezăm corect valorile, de exemplu, pentru noi toţi şi pentru istorie Antonescu rămâne responsabil de holocaustul împotriva evreilor şi ţiganilor, ducerea lor în Transnistria, nu ştiu ce... Nimeni nu spune că statul român avea un şef de stat atunci, ăsta era doar prim-ministru. Unora le dăm averile, iar pe alţii îi considerăm criminali de război, şeful de stat şi primul ministru doar pentru că unul a fost slugă la ruşi şi a lăsat ţara prin abdicare îl iertăm de toate păcatele?"

    RăspundețiȘtergere
  2. Ăsta-i lăutar, îl dă în judecată Nelu Ploieşteanu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar trebui să facă și un film, tot pe banii statului, desigur: Toți maneliștii Președintelui :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru - E în transă în timpul interpretării. Am postat funny photo retouch-ul pentru expresia domnului Emil Boc şi lumini :)

    @Andi Bob - Ce se petrece prin familia regală, practic exploatarea unei imagini, începe să semene cu familia Elvis Presley sau Michael Jackson :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @baricada - Mulţumesc. Beneficiul democraţiei, criticăm “politicul”, liber, gratis şi fără folos, este deja imun :)

    @Corvin - Da, este ceva ciudat, permite totuşi comentariul, dar la dumneavoastră nu apare şi linkul cum apare la restul comentariilor. Am spus, nu ştiu să banez sau să trec pe cineva la spam, nu cred totuşi să fie din vina mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Moşuleee..... ! Şi-a dat drumul. Nu ştiu care a fost treaba dar văd că merge. Ţi-am răspuns şi la mine pe blog. Baftă şi spor la treabă !

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?