Pagini

8 oct. 2011

Indicator macro al ieşirii din criză Funny photo Elena Udrea

Funny photo Elena Udrea Indicator macro
Indicator macro al ieşirii din criză - Funny photo Elena Udrea
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Ion Ţiriac: (martie 2011): "Socotelile mele în 2007-2008 au fost că această criză ţine până în 2010. Mi-am revizuit atitudinea, să spun, dacă nu moralitatea, şi pe urmă am spus că 2011 o să fie pe undeva la fel ca 2010, dar în 2012 începem să plutim. Singura veste bună este că noi avem atât spaţiu de recuperat, încât în momentul în care Europa îşi revine oarecum, ţările emergente cum suntem noi, dar în special noi, o să avem mult mai mult de mâncat din bucata de caşcaval decat ceilalţi"

Bancuri: Itzic se duce la vecinul său Strul şi-l întreabă vizibil nervos:
- Măi Strul, îţi plac femeile care au burta mare cât un butoi?
- Nu!
- Îţi plac femeile care au dinţii stricaţi?
- Nu! Ce dracu', Itzic!?
- Îţi plac, poate, cele grase şi pline de celulită?
- Nu! Cum naiba să-mi placă?
- Atunci cele cu varice?
- Itzic, deja mă enervezi!
- Atunci, spune-mi şi mie de ce dracu' te învârţi după nevastă-mea, Rasela?

8 comentarii:

  1. Funny photo retouch: Indicator macro al ieşirii din criză - Funny photo Elena Udrea - Photo size 800/600 pixels, click photo to open a new window.

    Ion Ţiriac (iunie 2011): "Eu speram că în 2011. Am greşit. Îmi asum greşeala. Credeam că în 2012 dar văd că în afară de Germania nimeni nu saltă în sus şi pe urmă mă preocupă foarte mult Grecia. Grecia s-ar putea întâmpla să ne facă pe toţi în Europa să ne dăm peste cap. Pentru că Grecia nu se poate lăsa să dispară"

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai că-ai prins-o, nu aşa... Zâmbete la început de zi, Acuvio!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pare a fi o sedinta foto desfasurata pe niste platouri din Ferentari.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru - Cum am spus, materializarea la prima idee din comentariul la Pilula lu’ Lisandru Fericirile doamnei Elena Udrea
    Am luat un fundal de studio foto în care am plasat rezultatul combinaţiei dintre Doamna Elena Udrea şi Nikita (Mihaela Ispas) plus un fotograf pentru a întregi funny photo retouch-ul şi a rezultat un indicator macro al ieşirii din criză. Folosind acelaşi indicator, prin cele două comentarii Domnul Ion Ţiriac îmi dă dreptate :)

    @Virtualkid - Pentru a nu interfera cu acţiunea în care sunteţi implicat prefer să răspund aici. A fost un feed-back. Dacă spuneţi că de eşti blogger de bon ton vino iute la ponton! este un siplu joc de cuvinte, nevinovat şi fără conotaţie politică, eu rămân la părerea că este nefericit ales, nu spune nimic, probabil "ponton" a rimat mai bine cu "bon ton" decât cu "mono ton". Despre folosirea sintagmei bloggeriţa cu nume de zeiţă războinică în linkul către doamna deputat Diana Tuşa, organizatoarea acestei întâlniri, ce să mai spun! Trădarea faţă de noi înşine începe prin acceptarea unui banal pix :)
    Sper să fie o percepţie greşită, mai solicitaţi şi alte feed-back-uri. Multă baftă, ne mai vizităm, ne mai comentăm.

    @Suflet de curva - Mulţumesc pentru zâmbet, sper că este din tot sufletul. Vă mai aştept. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma intristeaza aceasta interpretare, mai ales ca scriu doar cu pixurile mele, iar pentru aceasta intalnire, la fel ca si in cazul celei de la Galati, sunt gata sa strabat aproape o mie de Kilometri.
    Numele pe care il poarta chiar este acelasi cu cel al unei zeite a razboiului si nu cred ca ar fi trebuit sa rastalmaciti fiecare detaliu al textului.
    Va propun sa combateti toate acestea din interior, adica de pe ponton. Eu cred ca merita facuta aceasta incercare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deh, guvernarea nu aduce numai servicii... Iaca, oferă şi o grămadă de deservicii... Sper s-o văd pe Udrea în halul ăsta cât mai curând... Poate o cuprinde-o în sfârşit ruşinea şi ne-o lăsa... Excelentă realizare!..

    RăspundețiȘtergere
  7. @Virtualkid - Îmi pare rău că nu pot fi acolo, gânduri bune pentru toţi participanţii şi distracţie plăcută. Ne mai vizităm, ne mai comentăm :)

    @baricada - Făra partea de “cât mai curând”, este posibil ca dorinţa dumneavoastră să se îndeplinească, ţinând cont de ambiţia doamnei Elena Udrea de a fi în seviciul cetăţenilor, chiar de ar fi nevoită să candideze în ”Ţinutul Secuiesc”. Nu rămânem tocmai în mijlocul crizei fără acest subiect de funny photo retouch :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe-asta au ratat-o în Tabu. Vai de ei...

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?