Pagini

12 oct. 2011

Întâlnirea Traian Băsescu Barack Obama Funny photo

Funny photo Traian Basescu Barack Obama
Întâlnirea Traian Băsescu Barack Obama Funny photo
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Preşedintele Traian Băsescu a efectuat o vizită de lucru în Statele Unite la invitaţia vicepreşedintelui Joe Biden. Vizita fiind organizată şi pregătită din timp, potrivit programului pus la dispoziţia jurnaliştilor, preşedintele Traian Băsescu nu avea prevăzută o întrevedere cu preşedintele Barack Obama şi nici în agenda preşedintelui american prezentată pe site-ul Casei Albe nu era menţionată o astfel de întâlnire. Surpriza vizitei a fost înâlnirea în Biroul Oval dintre Traian Băsescu şi Barack Obama, la care a participat şi vicepreşedinte Joe Biden. Ulterior, preşedintele Traian Băsescu a explicat jurnaliştilor care l-au însoţit că vizita a fost foarte bine organizată şi securizată, astfel încat să nu fie distrusă mediatic de diverşi analişti din ţară.

Bancuri: Un rabin a invitat la cină un preot catolic.
- V-a plăcut cina? întreabă rabinul.
- Excelent! Crapul a fost minunat, gâtul de gâscă, puddingul, toate au fost delicioase.
- Şi vinişorul meu din Israel?
- Dacă îmi daţi voie, cred că a fost botezat.
- Ei şi? Dacă este botezat, este mai puţin bun?

Chestionar: Consideraţi întâlnirea în Biroul Oval dintre Traian Băsescu şi Barack Obama:
1. Un mare succes al diplomaţiei române
2. Nu a schimbat rezultatele vizitei
3. Am altă opinie

11 comentarii:

  1. O atmosferă "aprinsă", la propriu şi la figurat. Lângă Licuriciul Mare,un Licurici Balcanic vesel şi pus pe fapte mari!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Preşedinţia americană, pentru o vizită pregătită anterior, a ascuns din motive de securitate şi mai ales de unii analişti care ar fi distrus-o mediatic, întâlnirea programată în Biroul Oval dintre Traian Băsescu şi Barack Obama :)
    După acest principiu, al securităţii, nu o să mai găsim nici măcar fotografii oficiale pentru un funny photo retouch!
    Domnul Traian Băsescu ne-a arătat nouă şi micilor licurici cât de important este dânsul pentru Marele Licurici! Cine ştie cât şi cum vom plăti acest mare succes al diplomaţiei române şi Nicolae Ceauşescu a fost plimbat în caleaşca aurită de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dar nu gratis :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Corvin - Ce rost are să mai fii preşedinte dacă nu-ţi permiţi şi tu un moft acolo, o fală, o aroganţă? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am cu totu alta opinie., pe care nu v-o spun, nu de alta da' n'o stiu nici eu.
    o stie doar nuti

    RăspundețiȘtergere
  5. Bietul Joe Biden...cata invidie il roade cand se uita la poza asta...

    RăspundețiȘtergere
  6. @cine altu - Fără “altă opinie” ce rost ar avea să mai postez chestionare funny photo retouch :)
    Am văzut că ai deschis “Shop proliteratura”. Oare în cât timp ar deveni funcţională o idee de genul “proliteratura în circuit” sau “free proliteratura” în care, cine doreşte, oferă şi trimite poştal cărţile celor care le doresc, fără să le mai fie returnate, eventual, la rândul lor cei care au beneficiat de ele să le trimită altor doritori care le aşteaptă. Ideea este simplă, nu ştiu dacă m-am făcut înţeles sau dacă este funcţională.

    @zvonescu - Mulţumesc pentru vizită şi comentariu. Joe Biden poate fi invidios pentru că a fost exclus din funny photo retouch-ul anterior :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nu cred ca ar deveni functionala ... sincer, pentru ca oamenii nu vor sa isi indeparteze bunurile chiar daca stiu ca nu le vor mai folosi. adica eu, spre exemplu, nu as da cartea "scrisoare de dragoste" nimanui

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu se vede care dintre cei doi a dat la blat sticla ca sa nu iasa la poza....
    Poti sa faci un zoom?

    RăspundețiȘtergere
  9. @cine altu - Cărţi cred că sunt. Problema apare dacă o persoană este dispusă să facă efortul şi să suporte costurile poştale (pe care nu le ştiu, există posibilitatea ca acest aspect să încheie orice discuţie) pentru a trimite gratuit o carte, dorită de un necunoscut.

    @Virtualkid - Baie de mulţime şi de camere foto, o face cineva un zoom. Funny photo retouch-ul poate fi postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, să le facă “o aroganţă” diverşilor analişti care au vrut să distrugă mediatic vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  10. acuvio, se poate si cau eu sa-ti trimit tie o carte, iar tu sa platesti cheltuielile ... insa repet ... sistemul nu ar functiona. cel putin in romania, unde mentalitatea lasa de dorit

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?