Pagini

5 oct. 2011

Documentele WikiLeaks sau Funny photo Traian Băsescu

Funny photo Traian Basescu WikiLeaks
Documentele WikiLeaks sau Funny photo Traian Băsescu
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

După ce a fost publicată o telegramă Wikileaks, în care ambasadorul american la Bucureşti din 2008, Nicholas Taubman, ar fi notat "Băsescu este îngrijorat în mod clar că ruşii pot declanşa o provocare similară în Moldova, care ar necesita practic un raspuns militar al Romaniei", interpretată de media ca o poziţie războinică a domnului preşedinte Traian Băsescu acesta a făcut o scurtă declaraţie.
Traian Băsescu: “Băi oameni buni, să nu uit, să ştiţi că în 2008 România dispunea de câteva baterii de prăşti cu... de praştii cu rază lungă de acţiune şi era gata să declare război.”

Bancuri: Un vapor începe să se scufunde iar un pasager speriat se apropie de căpitan şi-l întreabă:
- Căpitane, cât mai avem până la cel mai apropiat pământ?
- Trei kilometri.
- În ce direcţie?
- În jos!

Chestionar: Credeţi că documentele WikiLeaks sunt autentice?
1. Sunt autentice 100%
2. Sunt falsuri 100%
3. Am altă opinie

10 comentarii:

  1. Funny photo retouch: Chestionar: Documentele WikiLeaks sau Funny photo Traian Băsescu - Photo size 800/600 pixels, click photo to open a new window.

    Traian Băsescu: "Au fost necinstiţi: dacă documentul este al SUA, el prezintă poziţii pe care eu le-am avut frecvent, nu este niciun secret. Căutaţi declaraţiile mele publice, nu în telegrame. Dacă este o redare a ambasadei, dar nu am această certitudine, este a poziţiilor mele publice din perioada imediat urmatoare invaziei Georgiei. Discuţia cu senatorul american a avut loc în prezenţa ambasadorului. Necinstit a fost că acele afirmaţii îmi erau atribuite, erau concluziile ambasadorului Taubman. Foarte urât din partea analiştilor este că sunt comentarii unde se vorbeşte de un eventual conflict cu Rusia. Nu este comentariul meu, ci al ambasadorului"

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi, da` ce mândru este. Precum cucoşul din ogradă. Şi DA, are numai puicuţe pe lângă el!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru - Domnul Traian Băsescu are de ce să fie mândru, după cum a explicat, când a purtat acele discuţii cu oficialii americani şi europeni, a dorit să testeze dacă SUA şi UE rămân la fel de pasive ca faţă de Georgia şi în situaţia în care s-ar întâmpla la fel şi în Transnistria. Întrebat dacă a primit un răspuns Domnul Traian Băsescu şi-a arătat satisfacţia: "Da, avem scut antirachetă".

    RăspundețiȘtergere
  4. Excelent! Cât despre documente, eu cred că-s autentice sută în mie...

    RăspundețiȘtergere
  5. @baricada - Posibil. Superbe portretele diplomatice WikiLeaks: Nicolas Sarkozy "supărăcios, autoritar", Silvio Berlusconi "iresponsabil, plin de el şi ineficient ca lider modern" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mă tot uit... Praştia aia e genială... Mai rămânea să-i pui un sistem de ochire cu laser... Superb!

    RăspundețiȘtergere
  7. @baricada - Mulţumesc, nu era o idee rea. Am respectat declaraţia preşedintelui. Este realizată în mai multe "layers" şi se observă că afetul este de fapt un "flip horizontal" al aceleiaşi roţi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))
    Acuvio acum pun pe blogul meu o pereche de pantofi praştie, poate vrea şi Basarica pentru amanta, nevasta:)))
    E demodata praştia dah pentru Romanieca e deja prea mult:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. O parte sunt autentice şi trei nu. Acesta este sistemul pe care se lucreaza astazi. Aşa functioneaza propaganda imperyalista.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Artistic Communism - Posibil. Şi pe la noi băieţii cu ochi verzi mai lansau stenograme pentru descărcarea energiilor, posibil să folosească metoda şi băieţii lor cu ochi albaştri. Dar şi neglijenţa serviciilor americane este cunoscută de multă vreme, poate mai interferă cu aceste documente să dreagă busuiocul :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?