Pagini

7 ian. 2011

Funny photo Traian Băsescu Statul social Statul clientelar

Funny photo Traian Basescu Statul social
Funny photo Traian Băsescu - Statul social Statul clientelar
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Traian Băsescu: "Statul român în paralel cu dezvoltarea sistemului democratic, atât cât este el, s-a dezvoltat şi ca un stat clientelar."
Traian Băsescu: "Sunt convins că a căzut mitul Europei sociale şi al statului social. Numai performanţa poate să facă un stat să crească."

Bancuri: Itzic era grădinar la palatul Cotroceni. La un moment dat, dintr-un motiv oarecare, Traian Băsescu are nevoie urgentă de transfuzie cu sânge. Singurul cu aceeaşi grupă sangvină, Itzic. Acesta speriat se duce la rabin şi îl întreabă ce să facă în această situaţie.
- Fiule dă-i sânge, e şi el om ca şi noi, faci o faptă bună, salvezi o viaţă, românii au nevoie de el.
După transfuzie Traian Băsescu îl face pe Itzic general şi consilier prezidenţial, îi oferă o locuinţă de protocol, îl face membru în consiliile de administraţie ale unor intreprinderi, etc.
Se repetă situaţia, iar se duce Itzic la rabin, acelaşi răspuns, îi dă iar sânge şi drept mulţumire Traian Băsescu îi mai acordă o stea de general. Se miră Itzic, dar asta este.
Se repetă a treia oara situaţia, Traian Băsescu îi dă cadou o diplomă de mulţumire.
Itzic confuz se duce iarăşi la rabin:
- Păi bine rabi, prima oară slujbă bună, casă, bani, apoi o stea, hai fie, dar acum o diplomă fară nici o valoare! Doar i-am salvat viaţa!
- Vezi tu Itzic, după prima transfuzie se pare că a început să aibă deja din sângele nostru.

15 comentarii:

  1. Deci - uite-aşa o să încep, cu deci - această felicitare (he, he!) este una dintre cele mai reuşite pe care le-am văzut la tine... Pe de o parte, tripleta "la ordinea zilei" (cu toate că n-am prea multe de spus despre prima doamnă, îşi vede de ale sale), pe de altă parte un cvartet demn de a intra în istorie, prin această alăturare excepţională... Felicitări! Observ tendinţa lui Băse de a mai spune ceva, ca de fiecare dată. Ce bine că nu le faci cu sonor!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Nici eu nu prea am ce spune despre Doamna Maria Băsescu ajunsă întâmplător în acest Funny photo retouch. Atitutinea, a nu vorbi, a nu exista o opinie din poziţia de “Prima Doamnă” duce la rezervare sau simpatie, cu totul altceva ar fi fost dacă declara ceva de genul “o susţin pe fica mea să devină europarlamentar pentru că merită şi ţara are nevoie să fie reprezentată de astfel de tineri” :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    Buna de dimineatza!
    Reusita IPOSTAZA!
    :)
    No comment...

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreiradu – Bună ziua! No comment dar să explic eu :)
    Am pornit de la o fotografie cu Doamna Maria Băsescu şi Domnişoara Elena Băsescu care împărţeau în stradă nişte pachete. Am personalizat pachetele şi sacoşa să fie clar de unde sunt, ce să ne încurcăm cu Statul social, l-am adus în Funny photo retouch şi pe Domnul preşedinte Traian Băsescu care explică cum vor evolua lucrurile pe această temă, o lăsam mai moale cu statul social că nu prea se lasă schimbat statul clientelar. A trebuit să-i aduc şi un auditoriu mai expresiv şi datorită problemelor tehnice la retuşare să schimb fundalul. Asta a fost intenţia pentru Funny photo Traian Băsescu - Statul social Statul clientelar :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine i-ar sta basescului intr-o baie de multime de vreo 40 de exemplare suparate ca aia din retouch

    RăspundețiȘtergere
  6. @basescul – Pentru o scurtă perioadă evită înălţimile şi mulţimile îi dau probabil ameţeli. Apă rece, o să asistăm din nou la creşterea popularităţii Domnului preşedinte Traian Băsescu şi a PDL, înmulţeşte cu 2 şi ai şi rezultatul votului :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @basescul
    exemplarele acelea se vand pe un kg de portocale.
    Si pentru ca nu am chef sa scriu la mine pe blog, abuzez de acest spatiu sa spun ca Romania nu merita sa intre in spatiul Shengen. Nu merita nici macar sa fie in UE. Nu suntem corespunzatori. Noi nici macar nu am inteles ca noi trebuie sa ne facem ceea de ce avem nevoie si a face parte din Shengen e o munca si un stres continuu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Kul!
    Cred ca-i invita la "Pireu".

    RăspundețiȘtergere
  9. http://societate.wordpress.com/2011/01/06/relatii-publice-comunicarea/

    RăspundețiȘtergere
  10. E coperta de la noua ediţie în curs de apariţie a ”Ţiganiadei”?

    RăspundețiȘtergere
  11. acuvio imi poti face si mie un teaser/trailer pentru situlasta http://tanar-cititor.eu/. acolo de 30 de secunde

    RăspundețiȘtergere
  12. @Andrei Pop - Nu meritam să fim folosiţi atâtea secole de ţările din Europa, ca monedă în propriile interese, nu meritam să fim daţi pe mâna lui Stalin, nu cred că sutele de milioane veniţi din alte continente merită mai mult decât noi Europa. Cum, necum, bine că suntem aici, să reziste această construcţie politică, poate generaţiile următoare vor folosi altfel această realitate.

    @Virtuakid – Le explică noua găselniţă şi le recomandă să fie ochi şi urechi la promisiunile lui Dan Diaconescu. Să vedem la sfârşitul celor 10 ani de mandat prezidenţial Traian Băsescu cum va arăta acest stat reformat şi modernizat numai după visul şi dorinţa sa :)

    @societate – Mulţumesc pentru invitaţie. A trebuit să formatez PC, acum sunt pe final cu instalările.

    @Freelancer - E coperta de la A căzut mitul Europei sociale şi al statului social de Traian Băsescu & col :)

    @bogdan b – Nu ştiu despre ce este vorba. Detalii? O să instalez messinger.

    RăspundețiȘtergere
  13. Adica noi nu putem fi [STOP]. Noi ba suntem folositi, ba suntem dati, ca niste obiecte inanimate, fara vointa.
    Ba da meritam, pentru ca suntem milogi si e o injosire pentru celelalte tari sa fie vazute impreuna cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bine te-am regasit in 2011, Acuvio!
    Foarte tari montaje ai facut intre timp (acela cu euro-party-ul e mortal!:))...

    Cel de mai sus nu ma face sa râd, mai degraba imi da fiori pe sira spinarii.... e foarte reusit la nivelul expresiilor de chipul protagonistilor...

    Bancul: traznet:)

    RăspundețiȘtergere
  15. @Andrei Pop – Avem percepţii diferite, posibil a mea este datorată izolării iar a ta pentru că trăieşti între italieni. Poate ar trebui să încetăm cu acest complex pe care l-au avut cultivat şi afro-americanii din SUA. Şi noi suntem frumoşi, deştepţi, creativi, iubim, ne trăim viaţa ca şi ceilalţi. Că suntem defecţi genetic nu are mare importanţă :)

    @Karla – Bine ai revenit. Deocamdtă am o perioadă un pic mai complicată care mă îndepărtează de la această activitate antidepresivă.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?