Pagini

14 ian. 2011

Funny photo postcard Elena Udrea slogan EU iubesc România funny

Funny photo Elena Udrea Romania
Funny photo postcard Elena Udrea slogan EU iubesc România funny
Pictures Collection: Funny photos postcards

Noiembrie 2010 - Elena Udrea a depus la OSIM patru cereri solicitând dreptul de proprietate asupra următoarelor sloganuri electorale: „EU Bucureşti“ (cu o inimioară între cele două cuvinte) / „EU iubesc Bucureşti“ / „EU iubesc B“ / „EU iubesc România“
Decembrie 2010 - Elevii Şcolii 155 din Bucureşti au primit în dar de Crăciun dulciuri şi calendare cu imaginea şi un slogan al ministrului Elena Udrea.

Elena Udrea: „Nu este politică. Sunt deputat al colegiului respectiv. Oamenii aceia ar trebui să aibă o relaţie cu deputatul lor. În niciun caz nu e nici campanie elctorală, nici nu scrie “Votaţi Elena Udrea”. Este în colegiul meu şi pentru toţi copiii am avut daruri, pentru cei bătrâni la fel“ „Ce are acest slogan, mă reprezintă“

Bancuri: Un cerşetor se aşeza mereu lângă o biserică cu o pălărie în mână. Într-o zi, vine cu două pălării. Un enoriaş se apropie de el şi îl întreabă:
- Domnule dragă, de ce aveţi acum două pălării?
- Adevărul este că mi-a mers atât de bine încât m-am hotărât să-mi deschid o sucursală.

35 de comentarii:

  1. BETON!
    Chiar foarte inspirata asocierea cu Timosenko.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar ştim că nu iubeşte dezinteresat :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-am mai râs la bancul ala... si la citirea sloganelor electorale! De unde s-a inspirat de la tricourile alea pe care scrie "I(inimioara rosie)NY"?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Virtualkid – Dumneavoastră aţi sugerat într-un comment mai vechi că Doamnei Elena Udrea i-ar sta bine Yulia Tymoshenko like :)
    Deşi pare simplă, realizarea acestui Funny photo retouch care încearcă să sugereze aversul unui presupus calendar cu slogan îţi iroseşte ceva timp pentru schimbarea coafurii, Doamna Elena Udrea poartă părul pe umeri.

    @basescul – Sper şi eu un minimal, măcar pentru personajele care au fost în componenţa guvernelor Emil Boc IV şi V acesta să fie finalul carierei lor politice. De noi depinde, de votul nostru, de memoria noastră să le putem spune GATA. Probabil nici măcar acest minimal nu suntem în stare să îl facem, cine ştie câţi vor descoperi ce capacităţi sunt aceşti miniştri şi ce bine au guvernat, percepţia unora fiind deformată :)

    @Karla – Aşa se spune prin www că inspitaţia ar fi fost sloganul I(love)NY.
    Primele trei sloganuri indică o posibilă ţintă, Primăria Bucureşti. Interesant este EU iubesc România şi obţinerea drepturilor de copyright pentru acest slogan. Gata nimeni nu mai poate folosi Eu iubesc România, numai Doamna Elena Udrea are acest drept legal :)
    Nu a ratat ocazia de a face şi proba media pentru sloganul ce vizează primăria capitalei, câteva calendare cu noul slogan de Moş Crăciun şi astfel a avut reclamă şi feed-back gratuit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    Bun gasit, tuturor!

    Nu-mi mai starneste zambetul tanti urdea, imi pare ca o mascota ponosita.

    Diferenta dintre Timosenko si Urdea?

    Faptul ca Timosenko este invinuita ca ar fi folosit banii pentru a platit pensiile si salariile, in timp ce Urdea este invinuita ca a folosit banii pentru a cumpara o frunza sa-si acopere partile care l-au atras pe ba se scula...

    RăspundețiȘtergere
  6. @andreiradu – După cum sună sloganurile alese Doamna Elena Udrea are încă planuri cu noi. De noi însă depinde ce mascote ne vom alege în viitor. :)
    Eu sunt mulţumit cum a ieşit acest Funny photo retouch pe tema sloganelor şi calendarelor Doamnei Elena Udrea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. :)
    a iesit fain, insa imi produce oaresce revolte prin intestine vederea personagiului in cauza... poate de aia am fost predispus la analiza "scaunele" azi!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @andreradu - Este interesantă postarea ta şi generează comentarii savuroase, avem atâtea expresii, zicale care par ciudate că merită amuzamentul descifrării originii lor. Un exemplu: Constantin Giurescu spune că negustorii turci plăteau corect produsele noastre iar sultanii au pedepsit negustorii care au făcut abuzuri de acolo fiind zicala “turcul plăteşte”. Neagu Djuvara, spune că turcii nu plăteau corect produsele achiziţionate, de acolo fiind zicala ”a plătit mierea” :)

    RăspundețiȘtergere
  9. pai de ce nu ai scris acest comentariu pe maidanul meu?!
    Habar nu aveam de zicala asta, merita consemnata!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Obiectiv Declarat:
    Sa traim bine.
    Axiome:
    Deputatul se ocupa de bunastarea oamenilor din propriul colegiu, cel putin.
    Superiorii (sefii) se ocupa de bunastarea subordonatiolr lor.
    Constatari:
    Basescu e seful doamnei Udrea.
    Doamnei Udrea ii merge bine.
    Doamna Udrea iubeste B.
    Rezolvare:
    "Oamenii aceia ar trebui să aibă o relaţie cu deputatul lor."

    @andreiradu
    si a "traii bine" e o expresie populara

    RăspundețiȘtergere
  11. @andreiradu - :) Rezolvat. Ctrl+C Ctrl+V :)

    @Andrei Pop - "Oamenii aceia ar trebui să aibă o relaţie cu deputatul lor." Frumos mai sună invitaţia :) Să vedem cum vor răspunde la vot bucureştenii în situaţia în care Doamna Elena Udrea va candida la funcţia de primar al capitalei şi ce reacţie vor avea la “găleata portocalie”. La ultimul vot din 25 aprilie 2010, Colegiul 19 Bucureşti, mandatul de deputat a fost câştigat de un candidat PDL, Teo Trandafir. :)
    PS “Să trăiţi bine” din slogan electoral a ajuns în realitate. Oamenii auzeau sau citeau sloganul “Să trăiţi bine” şi credeau că le este adresat lor deşi nu se specifica nicăieri cine va trăi bine.
    Politica este arta de a obţine voturi de la săraci şi fonduri electorale de la bogaţi, promiţându-le unora protecţia faţă de ceilalţi. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. sa muriti bine e mai indicates:)
    exista moarte pentru toata lumea nu va ıngramaditzi!:))

    hay, s'auzim numai de bine,a fost o gluma.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acuvio draga, acesta este blogul tau?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bancul super,retouch super,comentariile rautacioase.(O mare admiratoare a clanului PDL)

    RăspundețiȘtergere
  15. CTRL+CE? ka Udrea e femeie tare?:))

    RăspundețiȘtergere
  16. @artistic communism – Mda, există moarte pentru toată lumea, guvernanţii au făcut anunţul că mulţi vor ieşi în mod natural din sistem ca urmare a măsurilor luate. Nu ne este frică de ea ci de ceea ce este după ea :)

    @anonim – Mai mari sau mai mici sunt mulţi admiratori şi votanţi ai PDL, precizarea dumneavoastră este binevenită, posibil să pară răutăcioase comentariile. Observând neputinţa noastră şi planurile de viitor ale personajelor din tagma politică eu am ajuns să sper un minimal. De noi depinde, de votul nostru, de memoria noastră să le putem spune GATA: Emil Boc, Radu Berceanu, Adrian Videanu, Vasile Blaga, Gabriel Oprea, Elena Udrea, Roberta Anastase, Elena Băsescu ...
    Şi asta este prea mult ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Romania a cazut ınt-o gaura neagra şi greu o sa iasa de acolo. Şi asta din prostia Romanilor.
    Cat priveşte sindicatele romaneşti nici o speranta, sunt conrupte pana ın maduva oaselor.
    Mascotele portocaliilor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci nu mai e nimic de vazut draga Acuvio, pregateşteti sloganul, mergem ımpreuna pe station:)))

    RăspundețiȘtergere
  19. sloganele astea sunt copiate dupa alea cu i love brasov, sau ceva de genu

    RăspundețiȘtergere
  20. @artistic communism – Da, sindicatele şi-au dovedit ineficienţa la momentul în care au fost pierdute drepturi materiale. Oamenii mai speră acum în recuperarea unora din drepturile pierdute, prin justiţie.

    @bogdan b - Aşa se spune prin www că inspitaţia ar fi fost sloganul I(love)NY. Interesant este EU iubesc România şi obţinerea drepturilor de copyright pentru acest slogan :)

    RăspundețiȘtergere
  21. eu i love my mom and dad si inca cateva persoane. prin faptul ca nu mi-am parasit inka tara am dat cea mai superba dovada de dragoste pt patrie, insa cand vine vorba de udrea si pasarica cu sange in ea, arunc "tu-ţi naţia mătii că te-a născut româncă" :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumesc pentru commentul pe blog. Si btw: funny stuff la tine:) bafta la concurs si tie

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest blog a fost nominalizat in Topul Blogurile anului 2010. Pentru a castiga, trebuie adunate cat mai multe voturi, sub forma de comentarii sau voturi in sondaj! http://blogatu.ro/2011/01/blogurile-anului-2010-categorii-jurnalism-si-stiri-blog-despre-politica-blog-de-politician.html

    RăspundețiȘtergere
  24. blogatule spammere ai nevoie de trafic?

    RăspundețiȘtergere
  25. @Cristina – Baftă http://www.prinarad.info/

    @bogdan b – Cu orice arunci nu are efect şi cred că nu foloseşte la nimic în cazul lor, or fi protejaţi pentru că poartă haine mov joia conform show-ul de televiziune "Countdown" de pe MSNBC :)
    Chiar o să uităm sau ne declarăm mulţumiţi de prestaţia lor politică şi o să votăm din nou când o să întâlnim pe buletinul de vot nume ca Roberta Anastase sau Elena Băsescu, ca să nu pomenesc din nou pe toate cele anterioare?

    RăspundețiȘtergere
  26. deci orice pana la roberta, ca e prahoveanca de a mea. oricat de jigodie este, eu o simpatizez pentru ca primul interviu pe care l-am luat unui personaj a fost tocmai robertei, care pe atunci nu era ce este acum. desigur a mai fost saniuta, care a ajuns ministru de interne apoi. deci, concluzionand, cine vrea sa ajunga mare in politica sa ma contacteze pentru un interviu :))

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu o consider, sursa relelor din tara.
    Cu bine,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  28. @Ela - Nu am nimic cu niciun partid, cu ideologia lui, să spun sus sau jos, este loc sub soarele democraţiei pentru toate :)
    Mă deranjează politicienii care se folosesc de aceste partide “după principiul vaselor comunicante” trec dintr-unul în altul numai după propriile interese, pe timpul mandatului observi discrepanţa cu care abordează iarăşi propriile interese faţă de cele ale celor care i-au votat şi că ulterior tot noi, prin votul nostru îi realegem, pentru că pe timpul mandatului oricum la noi nu se poate face nimic.

    @bogdan b - Aşa este Bogdan, super-corect, cu sus sau jos, speculând eventual o stare emoţională, fără argumente adresate neutrilor sau susţinătorilor de moment ai politicianului respectiv, nu ajungem nicăieri, degeaba vorbim între noi cei care avem aceeaşi opinie dar îi bruscăm sau desconsiderăm pe ceilalţi dacă au altă opinie.
    PS Pentru interviu cred că ai stârnit interesul Domnului Victor Ponta mai ales acum după ce PC...

    @Odorica - Cred că glumiţi sau în cel mai rău caz exageraţi, are prea mulţi admiratori de jos până la cel mai înalt nivel :)

    RăspundețiȘtergere
  29. acuvio, mă bucur că ţi-ai dat seama ce vroiam să spun la jos ponta, care e doar un copil manipulat de bombonel, mitrea şi bunicuta. degeaba ne incredem in ideologii, dacă argumentele, previziunile şi strategiile rămân la stadiu de joc al cuvintelor. personal, cred că sunt mai de stângă, dar în nici un caz nu sunt psdist sau unprist, nu pot ţine şi simpatiza cu asemenea personaje.

    RăspundețiȘtergere
  30. @bogdan b - Mda... Vrei să fii preşedintele partidului, candidezi, pierzi lupta în noroiul relaţiilor interumane şi nemulţumit ajungi să susţii adversarii politici ai propriului partid! Care stânga, care dreapta, noi să votăm, ei sunt politicieni :)
    Râzi de cineva că a venit cu căciula în mână pentru a fi sprijinit iar acum spui că faci alianţe prin apropiere ideologică. Măi să fie... :)

    RăspundețiȘtergere
  31. @bogdan b

    Ponta vrea sa introduca alegerile primare in partid. Dica cetatenii romani, indiferent ca sunt membri psd sau nu, sunt chemati sa aleaga cine v-a fi presedintele partidului PSD. In aceasta miscare cade si bombonel si relatiile si tot.
    Bine-nteles ca unii vor spune ca alegerile au fost trucate, ca masinaria de partid ca ...
    Nu sustin nici sus nici jos, e doar primul lucru care mi-a venit in minte citind comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  32. Caricatura asta mi-a placut dintotdeauna, iată că a venit vremea să ne întrebăm dacă asemănarea Udrei cu Iulia Volodimirivna Timoșenko o va duce şi pe prima în boxa inculpaţilor... :)

    RăspundețiȘtergere
  33. @baricada - Da, "EU iubesc România", ne-am întrebat şi ca funny photo retouch lucrurile au fost destul de simple: Procesul :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?