Pagini

12 nov. 2010

Funny photo Elena Udrea Stenograme

Funny photo Elena Udrea Stenograme
Funny photo Elena Udrea - Stenograme
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2010

Elena Udrea: "Există speculaţii că în spatele scandalului ALRO de acum s-ar afla interesul de a repeta scenariul cu suspendarea preşedintelui din 2007. Personal, mi se pare absurd"

Bancuri: Se încheie Cina cea de Taină. Vine nota de plată. Se uită Iisus la nota de plată şi înlemneşte: 30 de arginţi.
- Ioane, ai tu cumva 30 de arginţi?
- Nu, Doamne, am dat toţi banii la săraci.
- Andrei?
Andrei clatină uşor din cap, negativ.
- Petre?
Petre ridică din umeri.
- Iuda?
- N-am, Doamne, dar am o idee...

15 comentarii:

  1. Super! Eu am să o pun în faţa unei STEREOGRAME.Bun si bancul.Mulţumesc pentru comentul tău.Am făcut ceva progrese dar e greu fără profesor.Lucrez cu GIMP si inca nu-l stăpânesc ca lumea dar uşurel, pas cu pas înaintez.Tu ce program de bază si de cand lucrezi ca te-am luat de model!Baftă în continuare şi mulţumesc pentru încurajaări

    RăspundețiȘtergere
  2. @Corvin – Nu aveţi cum să nu progresaţi, am observat că a-ţi făcut şi exerciţii în zona “arta foto”, editarea foto-video este extrem de cronofagă aşa că înarmaţi-vă cu multă răbdare, nu aveţi nevoie de profesor, help-uri, tutotiale, e-book-uri, e-reviste găsiţi, programele de editare o să le tot testaţi, dar ne întoarcem iarăşi la problema “timp” :)
    Nu vă opriţi! Baftă!
    Acest funny photo retouch este unul din cele mai simple pe care le-am postat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Genial!
    Nu stiu cum se face, dar montajele cu Udrea sunt mortale:) Champollionesca treaba!:))

    Si bancul mi-a placut:)) Mi-amintesc de un comic francez, Jacques Martin (a murit, sarmanul) care facuse un sketch dintr-asta biblic. Refacuse scrisoarea Sfantului Pavel catre corinteni in varianta moderna, ca si cum ar fi fost o scrisoare de intentie pentru un job. Era genial...
    L-am cautat pe net, dar nu l-am gasit...;(

    RăspundețiȘtergere
  4. @Karla – Mda… şi mai am încă trei postări cu Doamna Elena Udrea pentru luna Noiembrie :)
    Eşti deja “de-a casei”, sper că foloseşti “click photo” pentru 800/600 pixels.
    Subiectul “stenogramelor” de fapt nu l-am urmărit, m-am împiedicat de el pe diverse sit-uri, sunt convins că nu este nimic “penal” în ele împotriva Doamnei Elena Udrea, măcar ne reaminteşte că celebrii “băieţi deştepţi din energie” sunt bine mersi la locul lor indiferent de cine este la putere şi cât de eficient se ia la trântă cu corupţia.
    Ne mai aduce aminte că Domnul preşedinte Traian Băsescu a fost într-o şedinţă de guvern şi a atenţionat nişte miniştri că le sunt ascultate telefoanele! A făcut asta pentru noi, că dacă voia, le-o spunea lor la ureche, că este moral o astfel de implicare în cursul unei anchete :)
    Se ascultă legal telefoanele şi nimeni nu răspunde, nu demisionează, nu este deastituit pentru modul defectos în care sunt gestionate datele private ale unor persoane ajunse accidental să fie ascultate!

    RăspundețiȘtergere
  5. O altă reuşită în imagini. Cu o nereuşită care a reuşit reuşind să ne enerveze pe toţi...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristian Lisandru – Domnul preşedinte Traian Băsescu are dreptate când afirmă că Doamna Elena Udrea este “unul din cele mai bune produse ale politicii în PDL” (Linkul este un pic mai jos în postarea “Scenarii Science Fiction”) :)
    Nu ştiu în ce apă a fost scăldată, este cel mai bun produs PDL, parcă nu ar face parte din actuala guvernare care ne scoate din criză şi totodată, la pachet, reformează România!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sigur, fac click sa vad toate detaliile... mai ales ca e toujours eleganta, madam Udrea. In tinute complet decalate, asta a propos de conformism si coduri vestimentare:))

    Din ce povestesti, basescul nostru seamana disperat de mult cu Sarkozy. Daca in curand se vor trezi jurnalisti de investigatie sau alti "inamici" de-ai lui base ca li s-au furat laptopurile din casa, sa stii de unde vine inspiratia:)
    nenea Sarko a pus serviciile secrete sa fure calculatoarele a 3 jurnalisti care se anchetau asupra finantarii campaniei sale:)
    Bietii oameni s-au trezit dimineata ca nu mai aveau computadoarele in casa:)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Karla – Asta da eleganţă occidentală şi putem spera să facă acelaşi lucru şi preşedintele nostru :)
    Pe vremea Domnului Adrian Năstase ca prim-ministru, la noi “băieţii utili” l-au săltat de pe stradă pe ziaristul Mugur Ciuvică, se pare că s-au comportat şi “fără blândeţe” apoi i-au stors şi PC-ul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiu despre stenograme cam cat reusesc sa pricep citind peretele din spate. E geniala imaginea, ca si bancul.
    Evolutia barfei de la hobby-ul unor babe de a divulga ce au auzit prin sat de pe o "laita" din in fata casei la folosire tehnologiilor avansate de comunicare si a serviciiolr secrete pentru a scrie nimicuri in ziare.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Andrei Pop - Am recunoscut că nu am urmărit nici eu subiectul, cuvântul deja declanşează un pic de greaţă, m-am împiedicat de el pe alte site-uri. Dau şi eu cu părerea despre ceva ce nu cunosc, am văzut că pe sticlă se poartă şi îmi mai aduc aminte de câte un “of” :)
    "Maşina noroiului pune în grav pericol democraţia" ?
    La noi nu ştiu dacă mai avem ziarişti, formatori de opinie, poate ai tu exemple, aproape toţi au devenit avocaţi, luând urma banului, într-un presupus proces de divorţ cu partaj, unii de partea reclamantului alţii de partea pârâtului încercând să influenţeze judecătorul, pe mine, pe tine, pe el, să avem mintea ocupată până la momentul verdictului-vot.

    RăspundețiȘtergere
  11. "La noi nu ştiu dacă mai avem ziarişti, formatori de opinie" si as adauga politicien ca sa pot intreba:
    Acoperiti de noroi cum sunt, cum sa mai distingi intre unii si altii? Intre autentici si propagandisti ... ...?

    RăspundețiȘtergere
  12. @Andrei Pop - Aştept totuşi o diferenţă.
    Ştiu că politicianul este interesat să mă convingă să mergem împreună pe drumul ales de el, ca fiind cel mai sigur şi confortabil. Aici, un mic defect al democraţiei devine o gaură imensă la noi: una sunt calităţile necesare acelui politician pentru a mă convinge şi vota drumul lui şi cu totul altele sunt calităţile pe care ar trebui să le deţină pentru a putea face faţă drumului cum promite la îmbarcare. Practic sunt pregătit să iau ţeapă!
    La un ziarist, formator de opinie, de la noi, mă aştept să-mi lumineze neutru precum în noapte luna, celelalte drumuri până la ultima cărăruie posibilă, nu să folosească un felinar cu petrol agăţat la căruţa unui politician ai cărui cai oricum nu ştiu decât un singur drum şi-l pot face şi în beznă.
    Parafrază: “estul nu-i ca vestul” :)

    RăspundețiȘtergere
  13. eu nu stiu unde ai gasit poza cu madame udrea, dar e bestiala, spui că e ţaţa floarea din satul bunicii, ţaţa care le stia pe toate in timp ce nu stia de fapt nimic

    RăspundețiȘtergere
  14. @amour de jour – Realitatea: o imagine la momentul unei vizite după inundaţii, foarte obosită, afectată, disperată, în noroi, blue jeans şi cizme de cauciuc, protejând părul la coborârea din elicopter de curentul de aer format...
    Funny photo retouch: imaginea era potrivită cu ideea, “stenograme”, nu a mai trebuit decât să adaug “căştile” la basorelief şi să aşez “lumina” :)
    Dacă nu susţine opinia sau nu a ieşit suficient de amuzantă, asta e, avem şi un banc :)

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca mersese cu geamul de la elicopter deschis de arata asa :)). si intelesesem aluzia,a cuvio
    pls. gandestete la niste bannere pentru romania la picior, tot ceva asemanator cu reporter de teren pe 125x125, 250x250, 250x90 si 480x60

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?