Pagini

15 mar. 2010

Încredere Guvernul Emil Boc Echipa funny photo

Funny photo Emil Boc Echipa
Încredere - Guvernul Emil Boc - Echipa funny photo
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2010

Aveţi încredere în guvernul şi echipa Emil Boc
Foto: Emil Boc, Elena Gabriela Udrea, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Sebastian Teodor Gheorghe Vlădescu

Bancuri: Pasagerii din avion şi-au ocupat locurile si aşteaptă echipajul pentru ca aeronava să poată decola. Într-un final, pilotul si copilotul apar şi încep să meargă printre scaune către cabina lor. Toate semnele arată că cei doi sunt orbi. Pilotul poarta ochelari mari, negri, are baston alb cu care loveşte stânga-dreapta ca să-şi găsească drumul. Copilotul, are si el ochelari negri si este ghidat de un câine însoţitor.
La început pasagerii se foiesc nervoşi, gândindu-se că e vorba de o glumă, dar când se pornesc motoarele şi avionul începe să ruleze uşor pe pistă, toată lumea se linişteşte. Deodată avionul accelerează puternic si panica se instalează. Unii pasageri încep să se roage, în timp ce alţii se lungesc pe  podea cu mâinile la cap. În timp ce avionul se apropie în mare viteză de capătul pistei, vocile devin tot mai isterice, pentru ca atunci când avionul mai avea de rulat doar 20 de metri pe asfalt, toată lumea să urle într-un glas.
Din fericire exact în ultima clipă avionul s-a  înalţat către cer. În cabina piloţilor după câteva secunde de linişte, copilotul işi descleştează dinţii:
- Într-o zi, nenorociţii ăştia or să ţipe prea târziu şi o să murim nevinovaţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?