Pagini

19 ian. 2010

Eticheta alcool sanitar Funny photo picture Eugen Nicolăescu

Eticheta alcool sanitar - Funny photo picture Eugen Nicolăescu
Pictures Collection: Funny photos pictures

Alcool sanitar, avizat de ministerul sănătăţii şi familiei.

Bancuri: Eram o persoană foarte fericită. Aveam o minunată prietenă cu care mă întâlneam de mai bine de un an, aşa că ne-am decis sa ne căsătorim. Exista o singură chestiune care mă deranja. Frumoasa ei soră mai mică. Viitoarea mea cumnată tot timpul se îmbrăca cu fuste mini, iar în vocabularul ei nu exista cuvântul sutien, darmite în garderoba ei. Culmea era că întotdeauna cînd mă aflam în preajma ei, mereu scapa câte ceva pe jos, iar când se apleca să ridice îmi oferea o privelişte mai mult decât frumoasă. Era clar, o făcea în mod deliberat. Pentru că asemenea scene nu se întâmplau dacă era şi altcineva de faţă.
Pregătirile de nuntă fiind în toi, într-o zi micuţa surioară m-a sunat şi m-a chemat să mai verific ceva la invitaţiile de nuntă. Am luat-o de bună şi i-am spus că vin în câteva minute. Era singură când am sosit şi a început să-mi şoptească ce dorinţe şi sentimente are pentru mine. Mi-a spus cât de mult mă doreşte şi că ar vrea să facem dragoste măcar o data înainte de a mă însura şi a mă dărui surorii ei pentut întreaga viaţă. Eram total şocat şi nu am putut scoate un cuvânt. Mi-a spus că merge la ea în dormitor iar dacă doresc un ultim salbatic "zbor" nu trebuie decât să intru la ea în cameră. Am rămas ca o stană de piatră, stupefiat de cele ce auzeam, uitându-mă după ea cum urca scările.
Am stat aşa câteva momente, apoi m-am întors şi m-am îndreptat spre ieşire. Am deschis uşa, căutând cu privirea locul unde mi-am parcat maşina, când au început ropote de aplauze. Toata familia viitoarei mele soţii era adunată în faţa casei şi mă aplauda. Cu lacrimi în ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine şi a început un mic speech: "Nici nu îţi poţi imagina cât de mândri suntem de tine că ai trecut cu felicitari acest test. Nu aş putea gasi un bărbat mai bun pentru fiica mea dacă aş cauta în toata lumea. Bine ai venit în familia noastră!"
Morala: Întodeauna pastrează prezervativele în maşină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?