Pagini

8 iun. 2015

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga funny photo – Victor Ponta trebuie să plece

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga funny photo

Alina Gorghiu: Victor Ponta trebuie să plece din funcţia de premier, prin demisie sau demitere, pentru ca România să iasă din criza politică. Fiecare zi în care premierul Ponta rămâne la Palatul Victoria erodează credibilitatea guvernului în faţa cetăţenilor români şi a partenerilor noştri externi.

4 comentarii:

  1. Alina Gorghiu esti penibila !!!!!! Pacat ca esti tanara si proasta !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii astia s-au expus penibilului. E odios sa vezi cum scot capul_la lumina cu ocazia asta cine? MRU, Predoiu, Tinel si alte slugi basiste. Aia din comisia juridica a PNL la camera sunt fostii pedelisti si traseisti PPDD via PDL ... scabros spectacol iar fata asta nu face decat sa-mi confirme o parere formata mai demult: o frivola propagandista fara simtul penibilului de care ziceam la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maestre, eşti în lipsă de idei? Io o văz pe Alinuţa ca pe o Gorgonă, da' şi multe alte ipostaze. Deocamdată cat şi nu găsesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Adrian – Anul ăsta ne-ncăerăm şi la anul votăm. Pentru aceeaşi. De urmărit dacă “Trinomul” ne va oferi ca noutate “suspendarea primului ministru” :)

    @Cârcotaşu – PNL, o păpuşă în braţele dulăului PDL, un reload, transfer şi modific funny photo retouch-urile vechi pentru facebook. Idei apar, piaţa este plină, problemă este timpul, munca, soluţia tehnică. Am exersat şi finalizat sugestia “Gorgona”, o voi posta curând :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?