Pagini

26 mar. 2015

Preşedintele Klaus Iohannis verifică mişcările din Parlamentul României

Klaus Iohannis Partide Funny photo

Klaus Werner Iohannis: “Da, eu îmi doresc un Guvern PNL … Nu fac niciun secret din asta … Una este ce avem acum, colaborăm instituţional, alta este dacă va fi un guvern, acum sau după 2016, cu cât mai repede cu atât mai bine … Guvernul meu şi cu mine … Acest Guvern a fost aici, când am devenit preşedinte, nici nu i-am ales nici nu îi resping. Instituţional, nu e treaba preşedintelui, dar cu acest guvern nu văd cum să pun în practică viziunea mea pe zece ani pentru România … Acum nu avem alegeri, dar este posibil, am spus-o şi înainte de alegeri, şi toată lumea a observat că vor începe mişcări în Parlament. Se vor forma noi grupuri. Acest lucru se întâmplă, lucrurile se întâmplă în Parlament. Este posibil, pe parcursul acestui an, să fie mişcări între partide, să se schimbe majoritatea, şi este normal, când actuala Opoziţie vine cu o moţiune de ceznură şi schimbă guvernul. Aşa funcţionează democraţia, este normal, este natural, şi atunci vom avea alt guvern”

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Bla-bla-bla! Dl Klaus Iohannis visează din prima zi la două mandate şi lansează periodic, pentru a-şi păstra procentul de încredere, declaraţii prin care să mulţumească pe toată lumea :)

      Ștergere
    2. Desenul e greșit. Securitatea se ocupă de cârnații din Parlament. Mai au de închis câțiva pesediști după care mascota va avea guvernul "ei". Ambasadele vor fi mulțumite, românii... ăăă... ghinion!

      Ștergere
    3. Mai au de aşteptat, dacă Victor Ponta nu ar fi primit mirul Departamentului de Stat al SUA ar fi devenit deja un simplu membru de partid, ajuns în opoziţie.

      Greşit sau nu, asta a ieşit, ilustraţia unei declaraţii, cu preocuparea domnului Klaus Iohannis faţă de propria imagine şi procente, pas cu pas va ajunge în top pentru demagogie şi populism :)

      Ștergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?