Pagini

21 ian. 2015

Victor Viorel Ponta - Recompensa funny

Victor Viorel Ponta Recompensa funny

Victoria Nuland: „Cred că cei doi s-au angajat să colaboreze bine împreună. Este un nou început, un nou început politic pentru România”

10 comentarii:

  1. Gata! Ajunge cu anul ...sabatic!
    Bine ai revenit! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să ne reântâlnim Diana. Felicitări, ai rezistat până la încheierea mandatului. Gata cu distracţia, acum trăim în “Ţara lui Iohannis” :)

      Ștergere
    2. :))) BASELANDIA se egzista inca ... believe me!
      In nemernicia mea as vrea sa rezist pana cand matrozul va merge la ... brutarie! Ce matusalemica sunt! :))))

      Ștergere
    3. Şi eu, naivul, credeam că am ajuns deja în “Ţara lui Iohannis”. Ţara-Visată , o fi “déjà vu” sau am mai trăit pe acolo, din nou cineva vrea să ne croiască o viaţă mai bună, vrea majoritatea sa parlamentară, guvernul său, prim-ministrul său, justiţia sa independentă care să duduie împotriva corupţiei :)

      Ștergere
  2. Bine se spune că la omul sărac nici boii nu trag... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În 16 noiembrie, 11.719.344 ne-am scotocit prin buzunare, bărbaţii l-au masat uşor pe micul ponta în erecţie să-l potolească un pic (nu ştiu ce au făcut femeile), în final, 6.288.769 votanţi, plini de speranţă, cu ultimii bănuţi, au optat pentru un loz în plic: Klaus Werner Iohannis :)

      Ștergere
    2. Când au deschis lozul, ce să vezi, în loc de un morman de bani scria sec: ghinion... :)

      Ștergere
    3. :)) Ghinion! Asta e! Eu îmi rezerv plăcerea să filez acest “loz în plic”, sper să-şi joace în tăcere dar bine singura carte pe care o are la acest moment şi să reziste presiunii sponsorilor :)

      Ștergere
  3. Am o obiectie in ceea ce priveste blogul
    ar trebui un buton prin care sa se aboneze la el cine vrea
    A doua este o rugăminte personala: Spune-mi şi mie cu ce program de editare ai făcut imaginea de aici şi cele cu Ioganis în cărucior şi altele. Eu nu pot decupa pe contur înaginile cu programele pe care le am. Se decupează rectangular. Multumesc anticipat, Popateapă https://popateapa.wordpress.com şi tot el http://www.ziarulluiipu.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentu vizită, comentariu şi feed-back.
      Am scotocit prin blogspot şi am găsit un widget “Linkuri de abonare” dar cred că face acelaşi lucru cu cel care există pe blog, la subsolul paginii, “Abonaţi-vă la: Postări (Atom)” nu ştiu dacă foloseşte la ceva.
      Pentru editare foto, actualmente folosesc numai Adobe Photoshop, toate imaginile din blog sunt realizate cu acest editor. Se pare că funny photo retouch-ul “Klaus Iohannis as Stephen Hawking” nu este gustat deşi am crezut că ilustrează amuzant declaraţia domnului Crin Antonescu :)

      Ștergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?