Pagini

13 oct. 2013

Crin Antonescu funny - Candidatul USL la Preşedinţie

Crin Antonescu funny - Candidatul USL la Preşedinţie

CANDIDATUL USL LA PREŞEDINŢIE

Crin Antonescu a fost întrebat în ce măsură va fi schimbat candidatul USL la prezidenţiale, dacă, potrivit protocolului, Victor Ponta va fi mai bine cotat în sondaje.

Crin Antonescu: “Dacă la momentul respectiv, când vom lua această prevedere a pactului, a acordului politic, un om din PSD, premierul să zicem, va fi cel mai bine plasat în sondaje în intenţie de vot la Preşedinţie, deci nu în alte sondaje - în încredere, frumuseţe, simpatie - atunci el ar putea spune: bun, eu candidez la Preşedinţie şi atunci postul de prim-ministru revine PNL. Aşa ceva este însă foarte puţin probabil.”

6 comentarii:

  1. Pacat ca nu a incaput toata imaginea caci sunt sigur ca statea intr-un singur picior intr-o postura serena yoga ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Căci e vorba dăcât dă imaginație.

      E complet relaxat.
      PSD-ul n-are nici măcar 1 cadru de nădejde. :) După ce l-au terfelit pupinbăsiștii de s-a prins dottore de el, tonta e mai compromis decât... geonă.

      De aceeași parte a baricadei, dreptacii securiștii sunt mulți și, în consecință, proști. Iar când se va decanta ăl mai de dreapta, se va umple de bube pe față încă din debutul campaniei.

      Ăăă, și dacă pleacă în concediu sau doarme până atunci... comuniștii și securiștii "se pot ruga într-un singur picior într-o postura serena yoga..."
      ... absolut degeaba.

      Ștergere
    2. Aristotele gresit andrisantu'. Urasc din ficati Basescul iar PSD e viu in mintea mea din epocile Iliescu-Nastase, cand Ponta era "micul Titulescu". Eu consider acum ca a devenit "minusculul Titulescu" dar asta e altceva.
      In ce priveste pe magistrul din imagine, acesta a fost tinta votului meu insa acum imi dau seama ca "din vorbe" nu mi-e de ajuns. Ca am trait sa vad ca "jos comunismul" de la PNTCD a ramas "decat" la acest stadiu de pana si noul Al. I Cuza s-a vazut "invins de sistem".
      Si am gresit eu identitatea cand am pus comentariul anterior.

      Ștergere
    3. N-a fost atac la "adrisant". Doar merita sa amintesc ca intr-o cursa in 1 emotiile sunt mai mici.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Unde mai pui ca nici macar nu exista. Dar asta ar putea fi punctul forte al lui MRU in campanie. "Domnule Antonescu, dumneavoastra credeti in Dumnezeu?".

      Insa nu trebuie bagatelizata o eventuala lovitura sub centura de genul:
      "Dar dumneavoastra?" :)))

      Ștergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?