Pagini

25 iul. 2013

Partidul Mişcarea Populară cu Eugen Tomac şi Traian Băsescu

Funny Partidul Mişcarea Populară cu Eugen Tomac şi Traian Băsescu

PARTIDUL MIŞCAREA POPULARĂ

A fost lansat Partidul Mişcarea Populară. Simbolul acestuia este un măr în culorile verde şi albastru, iar până la primul Congres va fi condus de deputatul Eugen Tomac. Pentru înfiinţarea partidului, au fost strânse peste 50.000 de semnături, care au fost depuse la tribunal.

Prezent la lansare, Adrian Papahagi a venit la prezidiu cu un măr verde în mână, simbolul noii formaţiuni politice şi a spus: „Nu suntem Albă ca Zăpada. Acesta nu este un măr otrăvit, muşcaţi din el!”

Eugen Tomac: „Vrem să fim adevărata voce de dreapta a cetăţenilor români care au convingeri de dreapta. Vrem să fim o alternativă credibilă la USL pentru toţi cetăţenii cinstiţi şi corecţi din această ţară. ... Le propunem românilor un proiect de ţară , un stat al bunăstării, al încrederii şi corectitudinii între oameni … Susţinem şi vom susţine reformele pe care şeful statului le-a demarat.”

4 comentarii:

  1. Bine de tot. Merele acelea transmit exact ceea ce este de transmis. Numai cine nu vrea nu pricepe. Plus că Elena Udrea consideră că Tomac este cel mai iubit deputat. Băiat de viitor... protocaliu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristian Lisandru – Un reload. Oricum ai împleti cele două fire de dreapta, PDL şi PMP, tot la o sfoară Traian Băsescu se ajunge. Sună frumos dar nu este adevărat că “se bat calicii pe ceaunul gol”, în ceaun sunt 10-15 procente şi cum este dificil să prinzi un loc de europarlamentar pe această contracţie a dreptei, lupta a ajuns la baionetă.
    Nu vor să priceapă că dl Traian Băsescu, de mută vreme este un accelerator al putrefacţiei pentru orice atinge. Acum miroase la PDL, care devine îngrăşământ natural pentru PMP, dar nu înţeleg asta nici cei din USL, satisfăcuţi de “coabitarea în trei” deşi au experienţa proprie şi rezultatele referendumului, vor deveni şi ei la vremea lor îngrăşământul altora :)

    În 2011, doamna Elena Udrea spunea: „Are partidul nevoie de un moment de un nou început. Un nou început care poate însemna şi o nouă imagine adică un nou brand. Un nou brand poate să însemne şi o altă culoare”
    Atunci eu i-am propus un măr verde . Între timp lucrurile au evoluat, mărul propus nu l-au uitat, dar au optat pentru un măr verde-albastru pentru a se asorta cu frunzuliţa doamnei Udrea , şi plăcutul ei parfum izvorât din bancnota verde-albastră de 100 euro. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Mărul verde-albastru este mărul şarpelui, cel cu ispita, oferit naivilor...
    2. Pe domnul din fruntea noului "partid" nu-l cheamă cumva Eugen Tolomac ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Matilda – Bună-seara!
    1. Înseamnă că m-am înşelat. Sper că aţi accesat şi linkurile. Eu am presupus că mărul este verde-albastru să se asorteze cu frunzuliţa verde-albastră şi brandul de ţară. Dl. Adrian Papahagi garantează că nu este otrăvit. Muşcaţi din el?
    2. Este o “mişcare” bună, dl Eugen Tomac, conduce PMP până la primul Congres. A fost ales în Colegiul 2 Diaspora, care cuprinde şi Republica Moldova cu 78% din voturi. Costă neglijarea voturilor din Moldova, am mai văzut asta, unii se mişcă mai bine, strategic, foamea-i mare, este loc pentru toată lumea în urnele de vot :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?