Pagini

21 iul. 2013

Funny - Repatrierea lui Omar Hayssam – Nu confirm!

Funny Omar Hayssam - Repatrierea

Repatrierea lui Omar Hayssam

Traian Băsescu: A fost o operaţiune asumată la nivelul la care trebuia asumată şi s-a desfăşurat, slavă Domnului, cu bine. De asemenea, vreau să ştiţi că nu confirm, repet, nu confirm, că Omar Hayssam a fost preluat din Siria. De asemenea, nu confirm că a fost repatriat cu un avion al Armatei Române. Şi, în sfârşit, nu confirm că a fost repatriat în baza unui acord de extrădare.

6 comentarii:

  1. Nici noi nu am confirmat ca acest om este presedintele Romaniei ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian – Confirm! :)

    După Declaraţia de presă a domnului Traian Băsescu din 19 iulie 2013, legată de repatrierea lui Omar Hayssam, aveam două variante în care mai cred cu tărie: Moş Crăciun sau Barza. Am privit pe fereastră şi am înclinat spre a doua variantă, l-a adus Barza şi l-a a predat Poliţiei Române. Dar… Nu confirm :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Victor Ponta: “Vreau să vă spun următorul lucru, dacă dumneavoastră vreţi să jucaţi în filme poliţiste proaste, puteţi să o faceţi. Eu nu pot să vă jignesc inteligenţa şi să vă spun că domnul. Hayssam a venit din lună cu un cal înaripat. Pot să vă spun, să fiu serios, să vă spun că sunt lucruri confidenţiale, pe care doar procurorul, judecătorul le poate afla, şi le are la dosar. Dar să vă spun poveşti cu Rambo care salvează oameni, dar nu spune de unde, eu nu pot să joc într-un asemenea film, puteţi sa jucaţi dumneavoastră”

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) Raportez! Agentu' Barzoi si-a indeplinit misiunea!

    RăspundețiȘtergere
  5. baselandia - Pe loc repaos agent Bărzoi! Următoarea misiune neautorizată: aduceţi-l la Bucureşti pe Vladimir Putin să discutăm problema tezaurului românesc! :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?