Pagini

22 iul. 2013

Funny – Operaţiunea neautorizată Omar Hayssam

Funny Omar Hayssam - Operaţiunea neautorizată

Operaţiunea neautorizată Omar Hayssam

Întrebare: Pentru a fi cât mai explicit, cum spuneaţi, despre ceea ce aţi menţionat în declaraţie, nu confirmaţi că a fost preluat din Siria, dacă...
Traian Băsescu: Nu confirm .
Întrebare: De unde a fost preluat?
Traian Băsescu: Aici e cheia . Cum să vă spun, când România a efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul altui stat. Da? Deci, nu vă pot confirma şi nici infirma nimic. O seară bună, vă doresc la toţi.

8 comentarii:

  1. Victor Ponta: “Probabil că preşedintele a vrut să spună că nu au fost autorizate de alt stat, dar de România au fost autorizate. Militarii românii şi ceilalţi reprezentanţi ai instituţiilor nu efectuează operaţiuni neautorizate de statul român, de Guvernul României. Sunt toate documentele, toate aprobările date, evident într-un regim de confidenţialitate pe care trebuie să-l înţelegeţi, însă aici lucrurile sunt foarte clare.”

    RăspundețiȘtergere
  2. Confirmarea prin neconfirmare a autorizaţiei neautorizate...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristian Lisandru – Superb punctat, “confirmarea prin neconfirmare a autorizaţiei neautorizate …” :)
    Nu cred că vreun serviciu românesc ar face o acţiune în sensul sugerat de dl Traian Băsescu, “poveşti cu Rambo care salvează oameni” etichetate astfel de dl Victor Ponta în declaraţia sa, “cineva” l-a oferit pe tavă pe dl Omar Hayssam, probabil nu mai are pic de valoare, iar unchiul Sam nu avea cum să nu ştie, eventual să sprijine acţiunea, este totuşi vorba de terorism, aveam şi noi “teroristul nostru” care mai este suspectat şi că ar fi fost implicat în trafic de armament. Noi a trebuit să fim de acord să-l luăm, să-i asigurăm eventual transportul, cazare şi masă, şi să ne spălăm cu el pe cap :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-am tot gandit, impreuna cu tot poporu', ce-o fi vrut Basescu sa spuna cu "operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat". Doar nu s-a smintit (de tot) sa spuna ca romanasii, fie ei si de la SIE, umbla bezmetici prin lume si fac cum ii taie capul prin Siria! Si am gasit raspunsul. Eliptic si profund cum il stim, a vrut sa spuna "operatiune neautorizata [de MINE, adica de el, de Basescu] pe teritoriul altui stat". Va dati seama? S-a gasit in Romania cineva atat de impertinent (un pucist, un tradator tara, un inconstient, un atentator la statul de drept, un provocator de razboi civil) incat sa efectueze operatiuni neautorizate de Basescu Traian, Dumnezeu pe Pamant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Tariceanu uitase de autorizarea betivului cand a anuntat retragerea "trupelor" din Irak. Atunci au inceput americanii sa creada ca băs e om de baza pentru ei. Bineinteles, băs si-a adjudecat imediat rolul de marionetă sau papițoi al intereselor... altora si, in consecinta, si-a intrat in rolul de Putinel.
      Evident, aducerea "elevului" n-a fost avizată în CSAT așa că putinel bețivel aruncă propoziții în... eter.

      Ștergere
  5. Elena Dragomir – Posibiă sugestia dumneavoastră, când dl Traian Băsescu a spus “România a efectuat o operaţiune neautorizată pe teritoriul altui stat” la el să se fi gândit, ar mai intra în raţionament eventual ora declaraţiei. Mă întreb, la rândul meu, dacă se mai gândeşte şi la altceva decât la el.
    Altfel ar trebui să admit că uneori structurile noastre scăpate de orice control o iau razna prin alte state, sau că, ne permitem ca putere mondială, printr-o “acţiune neautorizată pe teritoriul altui stat” să fie adus la Bucureşti dl. Vladimir Putin să discutăm problema retrocedării tezaurului românesc. “Cineva” ni l-a oferit, fierbinte, pe tavă, pe dl Omar Hayssam :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Suntem în rândul (ne)lumii, Acuvio, nu? Asta referitor la "avem şi noi teroristul nostru". Îl avem şi, după cum spui, trebuie să avem şi grijă de el. Mă îndoiesc că vor fi artificii şi vom afla ce şi cum. Timpul va trece, apele se vor aşeza, nu ştiu dacă va avea cineva vreun interes în a le tulbura şi mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristian Lisandru – Ajunsesem în rândul lumii, se îndeplinise visul domnului Caţavencu, aveam şi noi teroristul nostru dar spre ruşinea noastră l-am făcut scăpat apoi ne-am prefăcut că-l căutăm ani de zile. “Cineva” ne-a ajutat să revenim în rândul lumii :)

    Şanse mari să fie aşa cum spuneţi, că vom afla ce şi cum, dosarele sunt secretizate pentru 50 ani, iar dl Omar Hayssam de la livrare a semnat probabil o “clauză de confidenţialitate” şi va “coopera cu instituţiile statului roman, cu justiţia română”, aşa cum îi recomandă şi dl Traian Băsescu, dar pentru noi, nu va fi credibil practic orice spune :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?