Pagini

5 iul. 2013

Elena Udrea funny photo - Divorţ

Elena Udrea funny photo Divorţ

DIVORŢ

Elena Udrea: "Am încercat să se termine totul repede şi cu multă decenţă tocmai pentru a nu genera subiecte de presă. Nu este un moment de bucurie. Este foarte greu să spui că un divorţ nu înseamnă nimic"

5 comentarii:

  1. Elena Udrea a mai spus şi că o eventuală apropiere a sa de Traian Băsescu era o bârfă care nu a fost luată în serios de fostul său soţ, Dorin Cocoş: "Era o relaţie de familie, nici nu se punea problema să fi luat în serios această bârfă, pe care mai ales adversarii poltici au generat-o"

    RăspundețiȘtergere
  2. e o ipostaza chiar parinteasca;o dovada mai intima nu exista?

    RăspundețiȘtergere
  3. giv – Eu nu am. Am marcat discret şi decent, ştirea despre divorţul doamnei Elena Udrea. Aici o fotografie de la nunta Elenei Băsescu, foarte cunoscută (care a circulat din păcate la o rezoluţie mică) cu Elena Udrea şi Dorin Cocoş, am transformat-o într-o “bârfă” :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum se spune - "Tot răul e spre bine!" Şi ce privire languroasă...

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian Lisandru – La întrebarea despre “o eventuală apropiere a sa de Traian Băsescu”, doamna Elena Udrea putea da răspunsul şi cu mâna pe biblie, se vede că a învăţat multe de la mentorul său. Am căutat şi în dex dacă “bârfa” presupune adevăr sau minciună :)

    Comunicatul comun dat publicităţii de Elena Udrea şi Dorin Cocoş: "După 10 ani, căsătoria noastră a luat sfârşit astăzi, 10.06.2013, în mod amiabil şi în faţa notarului. Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea"

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?