Pagini

28 iun. 2013

Traian Băsescu funny photo - Adio PDL

Traian Basescu funny photo Adio PDL

ADIO PDL

Traian Băsescu: “Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL”

5 comentarii:

  1. Ca intotdeauna, astea cu Base ma umplu de speranta si bunavoie ! :))

    Vin si eu cu miloaga, cu o cerere de sprijin. Daca puteti si aveti posibilitate, ca noi suntem unu' singur la doo bloguri si nimeni nu munceste si photoshopu' nu slujeste ... As avea si eu nevoie de o imagine cu Cappadocia (de exemplu asta: http://www.turkeytourguide.com/wp-content/uploads/2012/02/Cappadocia-Turkey.jpg) care sa fie intesata cu niste camioane grele de carat piatra, de oarece sonde in peisaj, de o atmosfera de lucru de santier de cariera si extractie gaze, cu multe locuri de munca promise de Rosia Montana Gold Corporation. Initial ma gandisem la Petra, Iordania, unde ar fi fost rost de niste petrol si gaze de sist. Dar acoo nu prea sunt poze mai largi date fiind situarile in canioane ... As vrea, sub licenta "Acuvio" bineinteles, sa utilizez o astfel de imagine ce s-ar intampla pe la altii daca ar trebui sa exploateze niste resurse minerale pe acolo. Se poate? Caci vreau sa mai scriu un articol in continuarea celui din 26 iunie de la mine, din blogspot. Ca se poate, ca nu se poate, eu saru' mana dinainte!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adrian – Am exersat şi eu pe acest subiect: Proiectul Roşia Montană şi Reţeta Roşia Montană
    Am trimis pe mail imaginile cu “ce s-ar întampla pe la alţii dacă ar trebui să exploateze nişte resurse”, sper că sunt acceptabile şi să le puteţi folosi: Cappadocia, Petra şi Stonehenge.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cotroceanul părăseşte corabia la momentul potrivit... Şi se duce să (-şi) spele rufele murdare în altă parte...

    RăspundețiȘtergere
  4. Exceptionale! :) Multumesc! Eu ma gandeam la o provocare pentru o postare Acuvio pe care sa o preiau si eu nu la un raspuns atat de generos. Zilele astea voi face un articol in care am sa le folosesc, cu onoare sper. Cele bune si multumiri din nou.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristian Lisandru - Te pup, pa-pa! - Dl Traian Băsescu, surprins în timp ce părăsea şandramaua PDL din Aleea Modrogan, vizibil afectată de furtuna alegerilor parlamentare, recuperând strictul necesar, fără să uite sacul generos cu rufe murdare.
    Preocupat de prerogativele funcţiei, dovedind că a înţeles mesajul purtat pe tricou, se va dedica construcţiei unei alte soluţii în care să se poarte pe dreapta ceea ce purta dl Vasile Blaga de curând pe stânga :)

    Adrian – Eu vă mulţumesc. Au trecut ambele comentarii, probabil a fost ceva în neregulă, la acel moment postam şi eu răspunsul pentru Cristian Lisandru, acum le-am reaşezat. Un week-end plăcut!

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?