Pagini

13 dec. 2012

Funny - Rezultate finale alegeri pentru Parlamentul României 2012

Parlamentul României funny image
Funny - Rezultate finale alegeri pentru Parlamentul României 2012
Funny photos collection: Funny dreams images

BEC: Rezultate alegeri parlamentare 2012. Numărul senatorilor şi deputaţilor este de 588! USL a obţinut 395 de mandate, ARD 80, PPDD 68, UDMR 27, iar minorităţile naţionale 18 mandate.

Valeriu Zgonea : ”Avem o soluţie foarte simplă şi ieftină. Sala cea mare, Cuza, o vom folosi ca plen. Vom face un model modular cu scaunele pe care le ştiţi, care să poată fi montat şi demontat imediat. Va fi montată de urgenţă când vom avea nevoie, vom găsi această soluţie. Şi vrem să implementăm şi votul electronic. A existat şi varianta ca fiecare cameră să îşi ţină plenul în camera sa şi să avem un fel de duplex. Dar ne-ar costa prea mult echipamentul electronic”

Bancuri: Preşedintele Camerei iese pe hol şi atenţionează un grup de parlamentari:
- Să nu vă vadă presa fumând în timpul orelor de lucru!
- Dar cine a spus că noi lucrăm?

3 comentarii:

  1. Mi-e teamă să nu punem cărămizi noi pentru un dezastru anticipat. Poate sunt eu prea sceptic. Din ce în ce mai mulţi parlamentari nu înseamnă că va fi din ce în ce mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. N-ar fi mai bine să stea cu toţii în stradă? Ca să ia pulsul vremurilor peste care călăresc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru – I-am făcut şi eu prin acest funny photo retouch o sugestie domnului Valeriu Zgonea pentru rezolvarea problemelor din Parlamentul României :)
    “Din ce în ce mai mulţi parlamentari nu înseamnă că va fi din ce în ce mai bine.” Perfect adevărat, în plus îl putem suci un pic şi pe Murphy: "Suma inteligenţei în Parlament este constantă, însă populaţia de parlamentari se află într-o continuă creştere" :)

    @ElZap – Şi asta este o propunere foarte bună, ”să ia pulsul vremurilor peste care călăresc” dar nu cred că sunt dispuşi din moment ce se trâmbiţează, până ne obişnuim cu situaţia, o posibilă reducere a bugetului Parlamentului. La postarea anterioară, eu eram un pic mai indulgent, constatând că mulţi au prins glas şi se umflă în pene cu reuşita, propuneam să tragă cineva o linie şi să le ofere celor 117 de sub ea să ia loc pe scaune pliante în Parlamentul României, să fie vizibil penibilul situaţiei :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?