Pagini

12 dec. 2012

ARD funny image: Vasile Blaga, Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu, Aurelian Pavelescu

ARD funny image Vasile Blaga Răzvan Ungureanu Mihail Neamţu Aurelian Pavelescu
ARD funny image: Vasile Blaga, Răzvan Ungureanu, Mihail Neamţu, Aurelian Pavelescu
Funny photos collection: Funny quotes images

Vasile Blaga : „Scorul obţinut de ARD este rezultatul unei munci deosebite în condiţii cu totul speciale. Într-o lună, ARD a dus cea mai dură campanie de mistificare a adevarului din ţară, de manipulare a opiniei publice … .... USL-ul a dus în această campanie electorală o campanie de manipulare ieşită din comun.”

Mihai Răzvan Ungureanu : „ARD a pornit cu foarte puţin timp în urmă, multă lume nu i-a dat nicio şansă, dar cu toate acestea Alianţa există, iar evidenţa se regăseşte în numărul locurilor din Parlament. Aşa începe reconstrucţia dreptei, pornind de la un eşec aparent, care este, de fapt, o enormă şansă”

Mihail Horia Neamţu : ,,Credem că această reconstrucţie a dreptei începe astăzi, credem că această reconstrucţie a unei opoziţii ferme are nevoie de forţe parlamentare şi extra parlamentare. Credem că această luptă pentru statul de drept va continua, credem că această luptă pentru democraţie împotriva tiraniei majorităţii a scos la iveală talente politice cu totul excepţionale şi ele aparţin ARD-ului”

Aurelian Pavelescu : “Cred că ne-a dezavantajat. Pentru că mesajul principal şi singurul mesaj al USL a fost unul reiterat: "Jos, Băsescu!". Iar apariţiile preşedintelui au dat sens acestui mesaj. În primele două săptămâni inexistenţa acestui mesaj a creat mari probleme USL, pentru că era un mesaj care funcţiona în gol. Or, apariţia preşedintelui, care cu siguranţă a avut, probabil, rolul de a mobiliza electoratul de dreapta, nu şi-a îndeplinit obiectivul”

6 comentarii:

  1. Sugestiv. Şi dureros. Pentru aceşti patru cavaleri ai propriei Apocalipse...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – O imagine cu ”cei patru cavaleri ai propriei Apocalipse” la momentul solemn de costituire ARD în oglinda realităţii de după 9 decembrie :)

    Cum poţi face o alianţă între PDL şi nimic? Şi mai vrei să şi trosnească! Despre principalul vinovat pentru transformarea ţării în “grădină de trandafiri” (rău cu rău dar şi mai rău fără rău, o simulare pe vot uninominal pur indica tot un dezastru) aş avea o părere dar nu o mai spun, observ că încep să-i dea târcoale unii membri ARD :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai că se poate!
    La următoarele alegeri intrăm în parlament toţi cei care participăm la vot! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ifim – La concursuri, examene, mai exista şi o linie sub care erau cei “reuşiţi fără loc”! Asta este legea electorală, cu un sistem armonică a numărului de parlamentari, se cunoşteau consecinţele dar le-a plăcut tuturor în final ideea, pentru ei şi tot neamul lor: “fără număr, fără număr, fără număr!”. Acum se umflă mulţi în pene cu reuşita, nu prea mai contează dar poate totuşi trage cineva o linie şi le spune celor 117 de sub ea să ia loc pe scaune pliante în Parlamentul României, să fie vizibil penibilul situaţiei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa aiba un ghinion mai lung de 7 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Adrian – “Cioburile aduc noroc” :)
    Din declaraţiile domnilor Ungureanu şi Neamţu înţeleg că reconstrucţia dreptei a reânceput la 9 decembrie, la final de an 2014 vor fi pe val :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?