Pagini

16 nov. 2012

Victor Ponta funny image - To be, or not to be, that is the question

Victor Ponta funny image To be or not to be
Victor Ponta funny image - To be, or not to be, that is the question
Funny photos collection: Funny dreams images

Victor Ponta : “Ce-mi place acest termen! Da, cred că interesul naţional se decide la urne. Nu e nimeni deţinătorul interesului naţional. Nici eu, nici domnul Băsescu, nici domnul Oprea. Dacă oamenii votează pentru USL şi implicit, guvern Victor Ponta, ăla e interesul naţional.”

Bancuri: Stenograma discuţiei dintre Ion şi Gheorghe.
- Gheorghe, câte cămăşi aveai pe vremea lui Tăriceanu?
- Două.
- Din ce?
- Din mătase Ioane.
- Şi acum câte ai?
- Una.
- Din ce?
- Din alea două!

6 comentarii:

  1. Not to be, dar încă este agăţat...
    PS - tare bancul.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Scamatoria asta cusută cu aţă albă, “premier care să servească interesul naţional” (Emil Boc like) făcută de TraiaNică fără frică ar trebui contracarată prin modificarea legii referndumului fără nebunia listelor şi a pragului. Până atunci... “to be, or not to be, that is the question” :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :lol: Atâta doar că l-ai jignit pe Yorrick. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Roxana Iordache – Nu se supără, au ceva în comun: giumbuşlucurile. To be, or not to be... dl Victor Ponta are timpul de partea sa pe când Yorick este în descompunere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Luat la tinta aici:
    http://www.ziaristionline.ro/2012/11/16/tismaneanu-redebuteaza-la-ziaristi-online-trei-presedinti-ion-iliescu-emil-constantinescu-traian-basescu-statul-de-pomana-si-rattus-norvegicum-de-pe-langa-belgicum/
    cu scamatoria cu ata alba. ;)
    Am gasit-o cu totul intamplator, cautand sa vad ce iese la cautarea "Cameliei 16". Ciudat nu? Am pus pe net o poza cu acest nume (Cameliei_16) iar Google ma trimite la o imagine a lui Acuvio care e plasata pe o alta pagina decat a lui :)) Lumea e mica si devine prea mica :)
    Poza era destinat aunor baietasi de cartier care m-au pisat sa le fac o poza desi n-aveam cum sa le-o dau. Le-am promis ca o pun pe net cu numele adresei lor, s-o ia de acolo. Asa ca am facut un blog special pentru asta www.pozedecat.wordpress.com Utilizarea lui "decat" nu e deci intamplatoare. Numai ca am avut surpriza de care spuneam. Sa nu o depisteze motorul de cautare.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ADRIAN – Lumea e mică şi devine prea mică ... Am văzut anterior preluarea pe Ziarişti Online, mă bucur şi mulţumesc pentru popularizare. La diverse căutări imaginile nu duc către blogul meu, duc către bloguri care au preluat funny photo retouch-urile şi sunt mai bine văzute de domnul Google.
    Fiind un blog nou, durează până va indexa domnul Google imaginea Cameliei 16. Se indexează mai repede şi cu şanse mai mari de a fi găsită în căutarea dorită dacă faceţi postarea pe blogul dumneavoastră :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?