Pagini

11 sept. 2012

Funny Gestapo Colonel Kovesi – Funny image Laura Codruţa Kovesi şi Traian Băsescu

Funny image Laura Codruţa Kovesi Traian Băsescu Gestapo
Funny Gestapo Colonel Kovesi – Funny image Laura Codruţa Kovesi şi Traian Băsescu
Funny photos collection: Funny dreams images

Procurorul general al României, Colonel Laura Codruţa Kovesi a spus că nu se va prezenta în faţa unei comisii parlamentare în eventualitatea unei convocări, precizând că există decizii ale Consiliului Superior al Magistraturii, conform cărora magistraţii nu pot fi cercetaţi de comisii parlamentare.

Bancuri: Un bărbat se spovedeşte:
- Părinte am păcătuit. În timpul războiului a venit la mine o femeie şi m-a rugat să o ascund că este căutată de Gestapo...
- Nu ai păcătuit fiule, ai făcut o faptă bună…
- Stai părinte că n-am terminat. Era o femeie frumoasă, am ascuns-o în pod, i-am dat mâncare şi haine dar pentru asta i-am cerut să se culce cu mine...
- Fiule, erau vremuri grele, Gestapo…
- Stai părinte. Eu voiam să te întreb dacă să-i spun că s-a terminat războiul!

7 comentarii:

  1. Excelent, Acuvio, fără rezerve. :) Un zâmbet la această oră şi nu numai. Chiar dacă - ţinând cont de cirumstanţe - este unul amar. Kovesi (luând ca exemplu ce face şefu`) are accese de "personalitate". :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Mulţumesc pentru zâmbet. Multe mai aflu, nu au fost în pericol nici statul de drept şi nici statul de drepţi :)

    Laura Codruţa Kovesi: „Nu avem nicio problemă dacă se înfiinţează o comisie parlamentară. Nu o să merg la o asemenea comisie. De altfel există decizii ale plenului CSM care spun că procurorii nu pot fi cercetaţi de comisii parlamentare. Pentru abaterile procurorilor există Inspecţia Judiciară care cercetează astfel de reclamaţii.”

    Ainştain: „Nu avem nicio problemă vere cu procurorii. Nu mă prezint în faţa procurorilor. De altfel există decizii în plenul Şatrei conform cărora de la bulibaşă la puradel nu pot fi cercetaţi de procurori. Pentru abaterile noastre există Judecata Ţigănească!”

    RăspundețiȘtergere
  3. Altii macar erau dispusi sa raspunda "in fata Marii Adunari Nationale" ... E adevarat ca puterea absoluta corupe absolut dar cum se vede treaba, pentru nici unii nu s-a inventat vesnicia. Si stim ce-au patit pana la urma asa ca sa asteptam sa se repete istoria. Probabil ca peste cativa ani va spune despre dansa: "am fost o dobitoaca!"

    RăspundețiȘtergere
  4. @Adrian – De acord. Nu ştiu dacă nu vă cer prea mult, presupune şi o anumită dispoziţie, poate citiţi textul despre Ţara Visată şi Marele Guzgan : Făpturile cu trup de om şi cap de guzgan începură să-şi scoată obrăzarele, să arate că sânt şi ei oameni ca toţi oamenii. Obrăzarele însă erau crescute, lipite de carnea lor...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare ca ii dai mare importanta la proasta asta cu prune in gura. Numai bine, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. @Odorica - Ştiu să facă regulile în folosul lor. Mult mediatizatul domn Augustin Zegrean se pensionează pe caz de boală, nu mai face faţă datorită stării de sănătate locului de muncă şi se reangajează imediat la acelaşi loc de muncă cu aceeaşi boală! Prin propriile reguli la pensie se adaugă încă un zero binemeritat. În plus, el poate cumula pensia cu salariul, astea sunt regulile lor! Măi să fie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt sigura ca daca vor prelua puterea patriotii, in cateva zile aceste bestii si bestialitati vor fi doar o amintire urata. Pa, Odorica

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?