Pagini

10 sept. 2012

Dan Diaconescu PPDD Funny photo Referendum Jackpot

Funny photo Dan Diaconescu Referendum Jackpot
Dan Diaconescu PPDD – Funny photo Referendum Jackpot
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Adevărul a publicat un sondaj realizat de IMAS iar Jurnalul Naţional un sondaj realizat de CCSB privind şi intenţia de vot, după referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu rezultat cu revenirea acestuia la Cotroceni după decizia Curţii Constituţionale.

IMAS: USL 57,1% PDL 17,8% PPDD 14,1% UDMR 05,8%
CCSB: USL 62,0% PDL 18,0% PPDD 08,0% UDMR 06,0%

Dan Diaconescu : “Marele câştigător al referendumului sunt eu şi asta se va vedea la parlamentare … Eu sper să facem peste 23% la alegerile din decembrie. Astfel, am avea mai mult decât formaţiunile care alcătuiesc USL-ul”

Bancuri: Un azil de bătrâni închiriază un autocar pentru o excursie. La puţin timp de la plecare, şoferul este bătut uşor pe umăr şi o bătrânică îl întreabă dacă vrea nişte alune. Şoferul acceptă bucuros pumnul de alune pe care i-l oferă. După alte 15 minute, bătrânica vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repetă încă de vreo câteva ori, după care şoferul, nedumerit, o întreabă când apare iar lângă scaunul lui:
- Mamaie, da’ de ce nu mâncaţi alunele, sunt scumpe şi aveţi pensii mici…
- Eee, da crezi că mai avem dinţi să mâncăm noi alune?
- Păi bine, şi atunci de ce mai daţi banii pe ele dacă nu le puteţi mânca?
- Eee, de fapt noi nici nu vrem alune, am primit bomboanele şi sugem doar ciocolata de pe ele…

5 comentarii:

  1. ca nici nu stim ce pierdem :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Lămâie, lămâie, lămâie! Şi nici cu o tonă de lămâi nu sde poate închiţi această propunere "politică"... :) Dar vrabia mălai visează. Un alt "salvator", of course...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Adrian – Dan Diaconescu una spune, alta fumează , oficial nu s-a implicat de nicio parte la referendum dar indirect a sprijinit practic boicotul şi pe Traian Băsescu, de ce să mergi la vot pentru “o ceartă între ciocoi”? :)
    Dan Diaconescu şi PPDD vor fi în Parlamentul României rezultat după alegerile din decembrie 2012. Prin @Lilick am văzut şi simularea celor de la Rating Politic, nu se pierde :)

    @Cristian Lisandru – Revenim la o altă poveste cu vrabia mălai visează şi nebunul balamuc! . Iniţial se vorbise de o scădere în sondaje după referendum a USL, dar făcând media celor două sondaje se pare că referendumul nu a modificat intenţia de vot pentru partide, şi nici jackpot-ul clamat de Dan Diaconescu nu prea este regăsit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu de ce, dar personajul in cauza chiar are fata de sef de sala de jocuri mecanice :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania Europeana – Posibil. Poate de la OTV electoral slots machines :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?