Pagini

30 aug. 2012

Ştiri funny: Traian Băsescu a fost recuperat şi returnat muzeului Palatul Cotroceni

Funny photo Traian Băsescu Muzeul Palatul Cotroceni
Ştiri funny: Traian Băsescu a fost recuperat şi returnat muzeului Palatul Cotroceni
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Luni, 27 August 2012, Hotărârea Curţii Constituţionale privind referendumul pentru demiterea preşedintelui României Traian Băsescu a fost publicată în Monitorul Oficial la aproximativ 3 ore după ce a fost citită în faţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

Marţi, 28 August 2012, Traian Băsescu, după 52 zile de absenţă, a fost returnat Palatului Cotroceni într-o maşină escortată de vehicule ale SPP şi Poliţie.

Crin Antonescu: "N-avem o cheie pe care trebuie să ne-o dăm, nici proces verbal, nici alte obiecte, superstiţii şi tabieturi. În momentul în care se publică hotărârea în Monitorul Oficial, Palatul Cotroceni îl aşteaptă"

Bancuri: Un român merge la vecinul său ţigan şi se plânge:
- Vecine, puradelul tău mi-a furat un pui de găină!
Ţiganul îşi cheamă puradelul şi-l întreabă:
- Bă! Ciordiles cirikli?
- Ciordiles!
- Auzi, vecine ce zice ăsta… că nici nu l-a văzut!

5 comentarii:

  1. Era bine dacă-l trecea careva graniţa !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Corvin – Da, pe surse, se spune că au fost încercări, a fost implicată o reţea de 7.403.836 infractori, dar printr-o bună colaborare internă şi internaţională reţeaua a fost anihilată, Traian Băsescu a fost recuperat şi returnat muzeului Palatul Cotroceni unde poate fi admirat în continuare de fanii săi :)

    PS. Felicitări pentru ”prezenţa” la plimbarea de la ora 18 în jurul Palatului Cotroceni! Tot la televizor am văzut, după ce mi-a semnalt cineva că şi eu am fost „prezent”, printr-un crop, redenumit de cel care se plimba, în Diavolul. La manifestaţiile din februarie am fost “prezent” prin Procesul
    Poate fi şi asta o formă de satisfacţie, frecvent am senzaţia de inutilitate a opiniei, postărilor, blogului. Acum şi votul a fost devalorizat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Plus inevitabilul zâmbet de care nu se desparte niciodată... Numai nervii sunt la alţii... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Putem spune că am pus şi noi puţin umărul, chiar dacă fără rezultat ! Sperăm în continuare. Succes !

    RăspundețiȘtergere
  5. @Cristian Lisandru – Recuperat şi returnat, “stană de piatră” în Palatul Cotroceni. Probabil aşa ar trebui să arate şi statuia lui Traian Băsescu dacă va fi făcută vreodată de “urmaşii lui Traian” :)

    @Corvin – Iluzii. Am votat de dragul exerciţiului democratic. Şi ne-am ales cu un Guvernator al acestor ţinuturi geo-strategice :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?