Pagini

17 aug. 2012

Laura Codruţa Kovesi funny picture – Referendum demitere Traian Băsescu

Funny photo Laura Codruţa Kovesi Traian Băsescu Referendum
Laura Codruţa Kovesi funny picture – Referendum demitere Traian Băsescu
Funny photos collection: Celebrities funny pictures

Crin Antonescu: "Preocuparea mea în legatură cu acest subiect ţine de atribuţiile şi obligaţiile prevăzute în Constituţie. Există sentimentul, exprimat de mulţi dintre cetăţeni, de mulţi oameni din societatea civilă, că este o anchetă fară precedent, cu un scop politic şi care are în vedere mai ales pe cei care s-au prezentat la vot.
Vreau să fie limpede că eu nu formulez nici un fel de acuzaţie la adresa Parchetului General şi a măsurilor sale. Nici eu şi nimeni altcineva nu împiedicăm în vreun fel aceste cercetari.
Având în vedere amploarea lor şi a modalităţilor fară precendent, având în vedere că un asemenea desant de procurori din poartă în poartă nu s-a mai vazut, cred că este necesar şi cer pe această cale procurorului general să ofere explicaţii publice în legatură cu natura, mijloacele şi scopul acestor cercetări"

Bancuri: Într-un supermarket din Italia, doi români încercau să fure o roată de caşcaval. Primul încerca să ascundă caşcavalul la subţioară şi-l întreba pe celălalt, care se afla la o oarecare depărtare:
- Se vede, bă? Bă, n-auzi, se vede?
O voce din altă parte strigă:
- Nu se vede, bă, da’ se-aude!

6 comentarii:

  1. Doamnelor domnilor, în colţul roşu, Codruţa-Muşchi de Fier! În colţul albastru, deja învineţită, Justiţia!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Trebuie pusă în acord declaraţia mineruluilui Philip Gordon , ”Au existat, aşa cum se ştie, acuzaţii credibile de vot ilegal masiv la referendum”, cu terenul, aşa că Traian Băsescu a trimis-o să-şi arate muşchii pe Laura Codruţa Kovesi.
    Ce aveţi, bă, vă credeţi Torchemada? Încercaţi şi cu fierul roşu!

    RăspundețiȘtergere
  3. da ce bine a iesit base aici. excelent.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda. ca sa vedeti, eu nu sunt de partea nimanui deoarece nu-mi pune nici unu din ei in farfurie.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim – Eu le mai trimit câteun zâmbet, toate partidele au umblat cu polonicul prin farfuria mea având grijă doar de oala lor :)

    Legat de subiectul la care v-aţi oprit. La toate alegerile au fost şi vor fi în continuare diverse nereguli, de la influenţarea materială a votului la votul multiplu, trebuie să fie anchetate, aplicată legea pentru vinovaţi şi pe viitor corectată situaţia prin legi mai bune, organizare mai bună.
    PD-L, la alegeri, are o organizare de partid foarte bună, aproape militară. Are reprezentanţi în fiecare secţie de votare. La fiecare oră, aceştia raprtează la ”eşalonul superior” numărul celor care au votat şi dictează CNP-urile celor care au votat pe listele suplimentare. Totul se centralizează. Sunt primii care ştiu cât a fost prezenţa la vot şi prin “find duplicate contents” dacă există un acelaşi CNP pe mai multe liste suplimentare (nu ştiu dacă pot verifica situaţia în care cineva votează pe lista permanentă şi o singură dată pe o listă suplimentară la altă secţie).
    La referendum au fost mult mai puţini bani, nu se compară cu cei folosiţi la locale, parlamentare sau prezidenţiale, PD-L a boicotat, practic votanţii lor teribilişti nu au fost expuşi şi cu sistemul pomenit, nu a avut multe reclamaţii la finalul votării, probabil fraudele sunt mult mai mici decât altă dată, ceea ce probabil s-a votat multiplu se anihilează cu cei ce au fost împiedicaţi prin diverse metode să voteze.
    Amuzant este că imediat după declaraţia lui Philip Gordon, pentru a pune în acord declaraţia cu terenul, procurorii doamnei Laura Codruţa Kovesi au dat năvală prin sate să verifice reclamaţiile fluturând cătuşele şi biblia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte taaaaare! :) :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?