Pagini

27 aug. 2012

Funny Barack Obama, Philip Gordon şi Traian Băsescu – Alea iacta est!

Funny photo Barack Obama Philip Gordon Traian Băsescu
Funny Barack Obama, Philip Gordon şi Traian Băsescu – Alea iacta est!
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Mark Gitenstein: „Este esenţial ca poporul român să aibă încredere că referendumul s-a desfăşurat în mod liber şi corect şi că regulile stabilite au fost aplicate”

Philip Gordon: „Vreau să cred că liderii din toate părţile spectrului politic doresc ca economia să se redreseze, doresc ca parteneriatul NATO şi cel cu SUA şi scutul antirachetă să meargă înainte, doresc să existe securitate energetică”

Bancuri: La început de secol XX, un mare producător american de încălţăminte a trimis doi reprezentanţi comerciali în Australia pentru a cerceta posibilitatea extinderii vânzărilor şi în rândul aborigenilor. După o perioadă de timp, administraţia companiei, primeşte două telegrame de la trimişii săi.
Primul scrie: “imposibil de a extinde vânzările aici stop aborigenii nu poartă încălţăminte stop”
Al doilea scrie: “oportunităţi enorme aici de extindere stop aborigenii nu au încălţăminte stop”

3 comentarii:

  1. Da, Acuvio. Totul se rezolvă, până la urmă, la masa verde... Măsluite sau nu aceste zaruri?

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci ii dam cu sisturile inainte si scutul anti racheta sa se redreseze :) Ar prinde bine si cateva autostrazi Bechtel si totul e ca uns. Trist ...
    Aia cu incaltamintea e buna. Mai era si al treilea care spunea ca n-au pantofi si n-au cu ce sa-i cumpere dar ca au un ananas exceptional pe care l-ar putea plasa in occident si cu banii respectivi si-ar putea lua pantofii sau asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Cristian Lisandru – Americanii folosesc numai zarurile “made in USA” şi susţin ca întotdeauna că nu sunt măsluite. Victor Ponta şi Crin Antonescu, probabil principalii vinovaţi de eşecul referndumului, spun că au fost corecţi şi naivi, au făcut câte unul, doi, trei paşi înapoi că aşa e jocul pe la noi şi mă aburesc cu o soluţie viitoare: să votez USL la viitoarele alegeri parlamentare!
    Din declaraţia domnului Philip Gordon înţeleg parţial interesul american, NATO – SUA – scut antirachetă – securitate energetică, adică bombe şi praf de puşcă dar ei oare nu înţeleg că la acest moment prezenţa lui Traian Băsescu, ajuns în dizgraţia poporului român, a creat un dezechilibru periculos între forţele politice, s-a văzut în triumfatul succes de la locale, am mai spus, riscăm să transformăm România într-o imensă grădină de trandafiri roşii sprijiniţi pe aracii galbeni ai PNL şi printe ei muşeţelul lui Dan Diaconescu :)

    PS. Funny photo retouch-ul este un reset la Politica americană

    @Adrian – Suspectam eu că nu a spus chiar tot domnul Philip Gordon :)
    Într-adevăr trist, la acest moment decizia Curţii Constituţionale a fost citită în plenul Parlamentului, va fi trimisă la Monitorul Oficial, Traian Băsescu va reveni la Cotroceni în funcţia de Preşedinte al României, am înţeles, ”referendumul s-a desfăşurat în mod liber şi corect şi că regulile stabilite au fost aplicate”, coabitare, “pupat toţi piaţa endependenţi” :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?