Pagini

28 aug. 2012

Coabitare funny Victor Ponta Crin Antonescu

Funny image Victor Ponta Crin Antonescu Coabitare
Coabitare funny Victor Ponta Crin Antonescu
Funny photos collection: Funny quotes images

Victor Ponta: "O spun acum pentru că vreau s-o lămuresc de tot. Mă înţeleg excepţional de bine cu preşedintele interimar. Eu coabitez excelent cu domnul Crin Antonescu, nu avem niciun fel de neînţelegere"

Bancuri: Discuţie între el şi ea.
- Draga mea, ce preferi? Un bărbat frumos sau unul inteligent?
- Nici unul, nici altul. Ştii că îmi placi doar tu.

4 comentarii:

  1. Voi spune fără rezerve că este iarăşi o realizare artistică de excepţie. :) O coabitare de nu se poate, în astfel de condiţii. Aud că se pleacă sau s-a plecat prin vacanţe. Italii şi alte alea... Da, era momentul, în rest le-am rezolvat (a se citi le-au rezolvat) pe toate. Cum nu se putea mai... prost. :) Din Italia te poţi întoarce şi gladiator, s-ar zice. Dar intrarea (reintrarea) în politichie fi-va pe scut sau sub scut?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Mulţumesc, nu este cine ştie ce realizare, se acoperă prin postări automate la noapte, trebuie să închei colecţia “Referendum Traian Băsescu 2012”, gata, totul s-a terminat, a cântat vesel şi doamna cea grasă pe blogul dânsei :)
    Cuprinşi de plăcera coabitării domnii Victor Ponta şi Crin Antonescu au uitat că dacă au iniţiat suspedarea şi referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu ar fi cazul să ai şi o strategie, explicaţiile cu “naivitate”, “corectitudine” nu pot înlocui Xanax-ul.
    După câte am aflat în clocotul acestor ultime două luni, propun să se schimbe denumirea funcţiei, din Preşedintele României în cea de Guvernatorul României, pare mult mai potrivită! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum era si bancul ala al evreilor: "Ar trebui sa le declaram razboi americanilor ca dupa ce ne bat o sa trebuiasca sa aiba grija de noi. ... Da' ce ne facem da ii batem noi pe ei?" Strategie si tehnica juridica de exceptie. De la cei "15.000 de specialisti" invinsi de sistem probabil.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Adrian – Da, eu ştiam bancul, posibil un reset, cu românii care declarau război americanilor pentru a se redresa economic ulterior după modelul Germaniei prin planul Marshall şi în timpul şedinţei, o voce din sală întreabă: “Şi ce ne facem dacă câştigăm?”
    Ce ne făceam dacă referendumul cu prag şi boicot, obţinea 50%+1 din acele prime liste, ulterior aprins discutate, la care CCR a cerut o actualizare, cu erate, pe care ulterior a ignorat-o? Rămâneam fără Guvernator! Acum se bagă şi el la coabitare, dacă nu pac la Războiu’ :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?