Pagini

11 aug. 2012

Andrei Pleşu funny image – Boicot Referendum Traian Băsescu

Funny image Andrei Pleşu Traian Băsescu Boicot Referendum
Andrei Pleşu funny image – Boicot Referendum Traian Băsescu
Funny photos collection: Funny quotes images

Andrei Pleşu: "Nu voi merge la referendum. Niciunul din motivele pentru care nu voi merge nu poate fi definit ca boicot. Nu merg mai întâi pentru că a merge la referendum e un drept nu o obligaţie şi pot să-mi exercit drepturile cum cred eu de cuviinţă" … "Un al treilea motiv este că m-am plictisit să tot aleg în România răul cel mai mic. Refuz să mă las manevrat de ură şi orgolii personale. Nu văd niciun motiv să înlocuiesc un berbec cu două gâşte. Nu mi se pare că o asemenea înlocuire e o prioritate a ţării" … "Continui să cred în votul obligatoriu când e vorba de alegeri. Dar referendumul e un act de cu totul alt tip. El implică în mai mare măsură adeziune intimă, convingere personală, opţiune drastică. Prin urmare, trebuie să îngăduie celui care participă la el un coeficient sporit de libertate."

Bancuri: Mai mulţi săteni merg la preot să se plângă:
- Părinte, afro-americanul care s-a stabilit la noi în sat se culcă cu toate femeile…
- Cum? Şi voi n-aţi luat măsuri?
- Am luat la toţi. Da' tot a lui e cea mai mare!

4 comentarii:

  1. Salutări din Alba Iulia ! Bun bancul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce zâmbet larg mi-ai întipărit pe chip... Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. S-a saturat sa aleaga raul cel mic si il pastreaza pe cel mare. E dreptul lui. Dar sa-l tina la el acasa ca noi nu-l mai vrem. Prefer doua gaste. Gastele macar fac oua.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Corvin – Salutări din Brăila! Se poate medita şi la referendum: Da' tot a lui e cea mai mare! :)

    @Cristian Lisandru – Mă depăşeşte. E scris adânc … Vezi cum vine vorba lui: crede în votul obligatoriu dacă trebuie ales un preşedinte. Dacă trebuie demis, e un act de cu totul alt tip. El implică în mai mare măsură adeziune intimă, convingere personală, opţiune drastică. :)
    Imaginea m-a luminat de ce nu a fost la referendum şi într-adevăr, motivul nu poate fi definit ca boicot :)

    @Andrei Pop – Dl. Andrei Preşu este un susţinător activ al preşedintelui şi justifica exemplul personal de a nu vota pentru a nu fi demis dl. Traian Băsescu în campania respectivă. Lasă şi el o portiţă: cât curaj, libertate, coloană vertebrală, a etichetat ca “berbec” pe Traian Băsescu, să ia locul “cârlanilor” retrogradaţi la categoria “gâşte” în ferma politică de pe Dâmboviţa :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?