Pagini

30 iul. 2012

Traian Băsescu revine - Comedie la Cotroceni funny photo

Funny photo Traian Băsescu Comedie la Cotroceni
Traian Băsescu revine - Comedie la Cotroceni funny photo
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Biroul Electoral Central, după centralizarea datelor din 99,97% din secţiile de votare a anunţat că participarea la referendum a fost de 46,23% iar dintre alegători, 87,52% au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, 11,15% pentru a rămâne în funcţia de preşedinte iar 1,32% au fost voturi nule.

Crin Antonescu: “Veţi fi sau nu suspendat azi, veţi fi sau nu demis, de verdictul poporului, ne cam despărţim. Dacă nu veţi fi demis la referendum, eu, Crin Antonescu, mă retrag definitiv din viaţa politică. Dacă veţi fi demis la referendum, nu ştiu ce veţi face, dar vă urez şi dumneavoastră şi mie un singur lucru: să apucăm amândoi o justiţie pe deplin independentă în România”

Traian Băsescu:În fiecare zi aflăm că suntem 19 milioane de alegători în liste, ba nu sunt 15 milioane spune premierul, Curtea Constituţională decide prag, vine Guvernul şi spune că avem ordonanţă de urgenţă care nu are prag, pentru mine nu este important acest lucru. Obiectivul meu este să obţin mai multe voturi cu NU, pentru nedestituirea preşedintelui, decât cu DA. Eu nu sunt un om care să se ascundă sub un prag. Obiectivul meu este să obţin cu un vot mai mult pentru rămânerea în funcţie decât împotriva"

Bancuri: La bordul unui vas izbucneşte un incendiu şi vasul abia mai pluteşte. Căpitanul linişteşte pasagerii intraţi în panică:
-Nu vă faceţi griji! Este apă destulă, ajunge pentru toată lumea!

6 comentarii:

  1. Turmentarea naţională continuă neabătută. Spre noi culmi de aiureală şi regres...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Comedie la Cotroceni. Charlie Chaplin ne lasă pe noi muţi. Din ce au numărat şi anunţat până acum, la o participare de 46.23% care invalidează practic referendumul, au votat pentru demitere 7.400.508 faţă de 943.031 care au votat pentru ca Traian Băsescu să rămână în funcţia de preşedinte al României şi se decară “Consider voinţă populară invalidarea referendumului”. Made in România! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ADRIAN - Într-adevăr umor negru. Deşi deocamdată stă în faţa porţilor Palatului Cotroceni pentru poze cu amatorii este posibil să rămână preşedintele României! Suportăm consecinţele haosului de la noi, cu un prag din ceva netransparent, greu verificabil şi un preşedinte ales în 2009 cu 5.247.063 voturi să nu poată fi demis cu 7.403.836 voturi la un referendum în 2012! Şi se consideră îndreptăţit, iubit, totul este legal şi moral numai să ocupe în continuare această funcţie la fel ca şi Nicolae Ceauşescu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar la fel cu Ceausescu pentru ca, in constitutia actuala nu exista functia de "seful statului" in schimb in constitutia comunista exista exact formularea asta. Formulare pe care Basescu o repeta cu obstinatie la fel cum se incapataneaza sa vorbeasca de "lovitura de stat" pe care o invoca si ... ghici ghicitoarea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ADRIAN – Câtă vreme funcţiile de preşedinte al României, preşedinte al Senatului, preşedinte al Camerei Deputaţilor, prim ministru, plus “serviciile”, sunt de la PDL totul este OK! Dacă ajung la alte partide, aşa este, curată lovitură de stat! Dacă dispare Traian Băsescu, dispare statul, dispare democraţia, dispare justiţia :)
    Prioritare fiind interesele personale, dl Traian Băsescu a făcut un mare rău, producând actualmente un dezechilibru, transformând România într-o imensă grădină de trandafiri roşii PSD sprijiniţi pe aracii PNL!

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?