Pagini

6 apr. 2012

Ştiri funny: Silviu Prigoană a cerut excluderea din PDL a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi şi Theodor Paleologu

Funny photo Silviu Prigoană Cristian Preda Teodor Baconschi Theodor Paleologu
Ştiri funny: Silviu Prigoană a cerut excluderea din PDL a lui Cristian Preda, Teodor Baconschi şi Theodor Paleologu
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Silviu Prigoană: “PDL, ca să-i reprezint în alegeri trebuie să îl dea afară din partid pe Baconschi, pe Cristian Preda şi pe Paleologu şi atunci voi reprezenta partidul.”

Theodor Paleologu: „N-avem nicio dispută, cred că s-a înţeles puţin greşit. E obiceiul românesc de a personaliza extrem de mult. Eu am spus ceva simplu de înţeles - că înainte de a vorbi de persoane, notorietate şi profil, să vorbim despre preocupările, dorinţele bucureştenilor aşa cum reies din studiile sociologice şi din discuţiile pe care le avem cu oamenii şi doi, filosofia de dezvoltare a oraşului la nivel de partid. Abia după aia vine persoana. Nu zic că nu e importantă persoana, notorietatea, gradul de simpatie, şi eu mizez pe asta.”

Teodor Baconschi: "Înţeleg că Silviu Prigoană e bine plasat în sondajele de etapă. Nu văd de ce nu am merge şi pe alte variante la Primăria Capitalei. Logica mea e următoarea: în cazul că Sorin Oprescu nu poate fi bătut, ar trebui să avem un candidat care să nu-i semene lui Sorin Oprescu şi care să reprezinte Bucureştiul activ economic, Bucureştiul companiilor multinaţionale, Bucureştiul educat, Bucureştiul care vrea o politică edilitară şi urbanistică în sfârşit coerentă, nu proiecte futuriste, autostrăzi suspendate sau alte stadioane care costă de patru-cinci ori cât ar fi fost cazul să coste."

Cristian Preda: „PDL Bucureşti a ales între Silviu Prigoană şi mine. Primul va fi candidat la Primăria Bucureştiului. Am luat notă de această decizie, dar nu pot susţine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept condiţie a propriei sale participări. “Între timp, a uitat” – veţi spune. Aşa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din răzgândiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situaţia politică actuală e dezastruoasă, fiindcă până ieri toate opţiunile păreau să fie proiectate cu totul altfel. Am fost, de altfel, singurul care a spus că proiectul colaborării electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea să înveţe din greşeli. S-ar putea să înveţe doar din înfrângeri.”

Bancuri: Câţiva vampiri meştereau la un mecanism. Unul solicită:
- Dă-mi te rog o şurubelniţă!
- Poftim!
- Aiii! Nu pe asta în cruce!

5 comentarii:

  1. Bine surprinsă atmosfera, Acuvio. "Omul de ordine" îşi face treaba, în vreme ce "elitele" privesc siderate. Da, mi-a plăcut, felicitări. Rămâne de văzut, acum, ce mare brânză va face Omul de Ordine din postura de candidat la primărie.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Frumos spus, omul de ordine în PDL, sau în Bing Bang Orchestra PDL Bucureşti, dacă priviţi cu atenţie ecusonul o să observaţi că pe el scrie “SEFU”. Ce va face? Vor obţine probabil ceea ce şi-au propus: locul doi la Primăria Capitalei.
    Am extras trei citate ale telectualilor PDL, Preda, Baconschi şi Paleologu, după nominalizarea candidatului Silviu Prigoană ce condiţionase acceptarea candidaturii de excluderea lor, când zâmbitori, drepţi şi arătânduşi muşchii portocalii nuanţează declaraţiile anterioare. Singurul din trio care se mai zbate încă, este “guristul”, pentru marea vină de a fi scris nervos pe blogul personal că nu va vota acest candidat, oameni suntem iar votul este secret la urma urmei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam inalt Paleologu :)) El trebuia insa sa fie cel cu vioara caci el a organizat o serata cu vioara plangacioasa langa o casa valoroasa dintr-o zona protejata care se demola ilegal, cand era el ministru. Adica el, ministrul in functie al problemei facea un fel de parastas a zis ca facand asta face bine. De fapt isi declara impotenta absoluta de a-si tine domeniiul in frau admitand ca n-are ce sa faca decat sa produca un recviem ...

    O chestie foarte simpatica la : http://bibliotecarul.blogspot.com/2012/04/care-credeti-ca-este-tipologia-lui.html

    In plus, azi trecand pe la spitalul 2 CR am vazut ca se monta pe toti stalpii un banner publicitar care pe fond alb avea desenat un plici in izbitura si o adresa de net: wwww.pliciul.ro E la misto caci adresa nu exista insa toata lumea isi poate imagina despre ce este vorba fara ca respectivul sa triseze dat fiind ca mai e mult pana la startul de campanie. Mizerii marunte chiar daca sunt hazoase intr-un fel :)

    RăspundețiȘtergere
  4. 2 CFR am vrut sa scriu, bd. Expozitiei in B

    RăspundețiȘtergere
  5. @ADRIAN – După cum s-au aşezat mai bine şi expresiv personajele la acest subiect, cu reacţia şi comportamentul celor trei după stabilirea candidatului Silviu Prigoană :)
    Mulţumesc, am fost la Bibliotecarul şi am răspuns chestionarului :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?