Pagini

5 apr. 2012

Protocolul PDL PNŢCD Funny photo colaj

Funny photo Protocolul PDL PNŢCD
Protocolul PDL PNŢCD – Funny photo colaj
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Preşedintele organizaţiei PDL Bucureşti Elena Udrea şi preşedintele organizaţiei PNŢCD Bucureşti Alex Ştefănescu au semnat, un protocol de colaborare politică şi susţinere reciprocă la nivelul Capitalei între PDL şi PNŢCD. Au mai fost prezenţi Silviu Prigoană, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu, Vasile Gherasim şi Aurelian Pavelescu.

Alex Ştefănescu: "Se asociază în momentul de faţă un burghez eficient, un om de acţiune, cu o aristocrată săracă şi din această combinaţie cred că va ieşi o echipă puternică"

Elena Udrea: "Sunt convinsă că foarte mulţi membri ai PNL vor vota un candidat propus de PDL şi PNŢCD, pentru că ei nu se regăsesc în candidatura domnului Sorin Oprescu, candidatul domnului Ponta şi al domnului Antonescu"

Bancuri: Doi tipi la o bere.
- Tu te-ai culcat cu logodnica ta înainte de căsătorie?
- Nu, ce fel de om crezi că sunt? Dar tu?
- Eu da, dar n-am ştiut că e logodnica ta!

5 comentarii:

  1. Am vazut aseara ceva despre acesta stire si "protocolurile"lui Udrea :D
    Bun bancul .O zi faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să meri la oftalmolog că NU-L vezi TU pe Ştefănescu în imagine !
      Aţi făcut rahatul bici cu imaginea asta şi vreţi să pleznească ?
      Ce?
      Un IQ ?
      Să vă trăiască alianţa struţo-cămiloaie + ăla micu a luFelix !

      Ștergere
    2. @micutu 204 – Vă răspund eu, am văzut că vă cunoaşteţi dar nu cred că @Mika mai revine la acest comentariu. Este un banal foto-colaj, două fotografii neretuşate alăturate tendenţios ca imagine la o ştire. Găsiţi ca funny photo retouch şi Uniunea Social Liberală sau struţo-cămila cu trei cocoaşe :)

      Ștergere
  2. O, minunat...
    Îl urmăresc pe Duda, care pare foarte concentrat. De Băsescu nu poţi spune nimic, este în aceeaşi stare (zâmbitoare, nu? Doar toate merg din plin, la toate nivelurile) în care se regăseşte de atâta vreme. Şi are nelipsita apă din cărucior. Of şi vai!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mika – Pentru aceste alegeri, porunca este ca pe plan local PDL-ul să se alieze cu oricine în lupta cu USL. Au probleme în capitală şi oraşele mari, nu prea au cum să le mai rezolve, trebuie să facă totuşi ceva, este important şi cum pierzi, însă în comune nu vor avea pierderi pe cât se crede. În această agitaţie, până în toamnă vor mai topi din procentele USL-ului, nu contează pentru ei unde se duc acele procente, ulterior vor colabora :)

    @Cristian Lisandru – La această ştire, nu am avut altă idee decât să alătur cele două fotografii într-un simplu foto colaj, eu sper că sugestiv pentru acest protocol interesant, în Bucureşti, PDL şi PNŢCD vor pleaca la strâns voturi într-un cărucior comun. În plus, în fotografia de la momentul semnării protocolului, printre mulţi alţii, alături de dl Prigoană, i-am văzut zâmbitori şi arătându-şi muşchii portocalii pe domnii Paleologu şi Baconschi :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?