Pagini

20 apr. 2012

Funny photo Sorin Oprescu Autostrada suspendată primul fir

Funny photo Sorin Oprescu Autostrada suspendată
Funny photo Sorin Oprescu Autostrada suspendată - primul fir
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins proiectul de hotărâre propus de primarul Sorin Oprescu ce viza indicatorii tehnico-economici pentru construcţia autostrăzii suspendate. Pentru aprobare, era nevoie de votul a două treimi dintre cei 55 de consilieri. Dintre consilierii prezenţi 16 au votat pentru, 21 s-au abţinut şi nu a existat niciun vot împotrivă!

Sorin Oprescu: "Eu am cerut Consiliului un vot în principiu de a o băga în parteneriat public-privat, nu m-am dus să bat toată lumea asta şi să cer sprijinul şi să cer chinezilor, de exemplu, dom'ne, sunteţi de acord cu un parteneriat public-privat? A trecut un an şi jumătate, o introduc în Consiliu, Consiliul o refuză. De ce o refuză? Nu se obişnuieşte să fie o luptă pe bază de argumente, este o luptă politică, şi lupta asta politică viciază hotărârea administrativă"

Bancuri: Un bătrân foarte bogat era bolnav. De cum află vestea rudele vin să-l viziteze. Întâlnind medicul care tocmai ieşea din camera bătrânului, unul întreabă respectuos:
- Doctore, e vreo speranţă?
- Niciuna! Pacientul se va vindeca!

4 comentarii:

  1. Excelent. Aflat într-o echilibristică permanentă, primarele Oprescu vrea să ne pună în faţa faptului împlinit - "căderea din scaunul de primar în scaunul de primar". Şi nici nu cred că va fi foarte greu, dacă ţinem cont de contracandidaţi...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Grea viaţa de primar “independent” a domnului Sorin Oprescu, coarda de siguranţă te mai poate încurca în preajma alegerilor, ajungi să-ţi fie suspendat proiectul autostrada suspendată cu nici un vot împotrivă :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Te salut, man!
    Saracu' Oprescu... cred ca are febra musculara cronica, la cata echilibristica a trebuit sa faca in acesti ani. Si, da, avand in vedere ce contracandidati are, sper sa cada tot in scaunul de... primar!
    :)
    O seara faina, man!

    RăspundețiȘtergere
  4. @andreiraduM - Aşa se spune acum, inclusiv dl Traian Băsescu a lansat ideea că dl Sorin Oprescu “este greu de bătut” la alegerile din iunie şi va obţine al doilea mandat de primar general. Să nu se mai laude numai dl Traian Băsescu: “nici Pache Protopopescu nu a avut două mandate de primar” :)
    Amuzantă este şi situaţia autostrăzii suspendate, din nou un subiect bun în preajma alegerilor, care a ajuns să fie iarăşi îngropată fără nici un vot împotrivă deşi dl Sorin Oprescu credea că are sprijinul celor numiţi de dânsul "pafarişti", le dăduse nişte aparte de cafea, le ajutase prietena, amanta, iubita, nevasta, echilibristica de care spuneţi la Primăria Generală :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?