Pagini

21 mar. 2012

Funny photo Sebastian Lăzăroiu şi Sever Voinescu Cotoi - ajustarea mandatului preşedintelui Traian Băsescu

Funny photo Sebastian Lăzăroiu Sever Voinescu Cotoi
Funny photo Sebastian Lăzăroiu şi Sever Voinescu Cotoi – ajustarea mandatului preşedintelui Traian Băsescu
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Sebastian Lăzăroiu: "Nu e genul care abandonează nava, dar cred că preşedintele, în sinea lui, a înţeles cât de important e să avem mai puţine alegeri. Din cauza faptului că mandatul preşedintelui nu se suprapune cu cel al Parlamentului, avem mai multe runde de alegeri. Şi alegerile paralizează sistemul, ăsta e adevărul. A realizat asta, pe de o parte, şi a realizat că miza modificării Constituţiei e mult mai importantă decât să-şi ducă mandatul de 5 ani la capăt"

Sever Voinescu Cotoi: "Nu e nimic nou nici în uimirea cu care îi citesc acest interviu. Dl Lăzăroiu nu încetează să mă uimească de când l-am remarcat în peisajul, adesea delirant, al opiniilor politice de la noi acum mulţi ani. Dorinţa sa de a uimi are ceva mai degrabă specific show-businessului decât analizei politice dar, de când s-a inventat talk-showul politic, nu a devenit şi politica un show?
Probabil că dl Lăzăroiu, vizionar cum îl ştim, face astăzi ceea ce analiştii vor face în viitor în mod obişnuit. Aşa cum Lady Gaga şochează cu câte ceva la fiecare apariţie şi a devenit superstar în domeniul ei, analistul politic va trebui să propună cele mai năstruşnice şi colorate ipoteze ca să devină superstar în domeniul lui. În prezent, însă, dl Lăzăroiu pare un pic excentric"

Sebastian Lăzăroiu: "Înţeleg că Voinescu e de altă părere, a adus şi argumente, dar de ce mă atacă personal? Nu sunt nici măcar prieten cu Voinescu. Este o caricatură în viaţa politică. Este o caricatură în poziţie importantă. E caricatura-vector de imagine. Puteţi s-o puneţi pe bandă!
E primul şi singurul răspuns pe care i-l dau. Ştiu ce spun şi cel puţin o jumătate din colegii lui parlamentari vor fi de acord cu mine. Lumea îl ştie pe Sever Voinescu. E o caricatură. Reuşită! Asta reiese din activitatea lui, din discurs, din caracter"

Bancuri: Doi lilieci într-o grotă îşi făceau siesta. Unul îl întreabă pe celălălt:
- Care a fost cea mai nasoală zi din viaţa ta?
- Când am avut diaree!

4 comentarii:

  1. Traian Băsescu: "Eu încerc disperat să ating acest obiectiv, nu pentru mine, pentru că eu n-aş beneficia de Constituţie, mandatul meu nu s-ar putea desfăşura decât pe Constituţia existentă. Aşa cum rezultă din stenogramă, sunt dispus la ajustarea mandatului prin voinţa proprie dacă nu se întamplă un lucru extrem de grav pentru democraţia din România, trecerea peste votul a peste 80% din cei care au participat la referendumul 2009"
    Jur să respect Constituţia României – Funny photo Traian Băsescu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ăştia au diaree verbală, din când în când !

    RăspundețiȘtergere
  3. Înţeleg acum de ce par aşa de ameţiţi atunci când apar pe la TV! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Corvin – Neplăcută situaţie cu diaree în această postură. Uiţi şi subiectul “ajustarea mandatului prin proprie voinţă” :)

    @Cristian Lisandru – Dacă-i obligi la o poziţie ortostatică domnii Sebastian Lăzăroiu şi Sever Voinescu au ameţeli sau chiar fac lipotimie în ciuda costumelor de suprasarcină. Personal îi admir pentru acurateţea, fineţea şi eleganţa caracterizărilor pe care şi le fac cei doi, unul altuia :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?