Pagini

18 feb. 2012

Ştiri funny Funny photo Mihai Răzvan Ungureanu Tax collector

Funny photo Mihai Răzvan Ungureanu Tax collector
Ştiri funny - Funny photo Mihai Răzvan Ungureanu Tax collector
Funny photos collection: Ştiri funny photos 2012

Mihai Răzvan Ungureanu: "Avem la dispoziţie două surse importante pentru creşterea veniturilor bugetare şi a produsului intern brut: accesarea şi gestionarea eficientă a fondurilor europene şi combaterea evaziunii fiscale. Avem venituri de 33% din PIB, sub media europeană de 40%. Vă cer ca în termen de 60 de zile acţiunile dumneavoastră de combatere a evaziunii fiscale în zonele alcool şi produse vegetale, cu respectarea prevederilor legale, să aducă venituri la buget de cel puţin 1,5% din PIB. Aveţi sprijinul meu necondiţionat pentru aplicarea măsurilor necesare obţinerii acestui rezultat"

Bancuri: La Palatul Victoria se opreşte un bade cu bicicleta, o reazemă de gard şi priveşte în jur. Un gardian se apropie de el şi-i atrage atenţia:
- Bade, ia te rog bicicleta de aici că trebuie să apară miniştrii.
- No, că nu-i bai domnule dragă, doară i-am pus lacăta!

7 comentarii:

  1. Încep să cred că Daniel Craig va deveni invidios. Păcat că a semnat deja pentru încă vreo trei Bonduri, altfel rămânem fără MRU şi-l descoperim la Hollywood. Umblă vorba că Brosnan a căzut în depresie.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Tot pe acolo, un Răzvan Ungureanu as James Bond, am materializat ideea lui Adrian Crăciunescu de la funny photo retouch-ul anterior, sper să nu pună ochii pe el cei de la Hollywood sau… Bollywood.
    Îmi place la nebunie, când vine un nou şef cu direcţii noi, de parcă cel anterior ar fi patronat evaziunea fiscală “în zonele alcool şi produse vegetale” să facă în ciudă opoziţiei :)

    @ADRIAN – Eu vă mulţumesc. Pare amuzantă acestă indicaţie “BANG” a domnului Răzvan Ungureanu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. "accesarea şi gestionarea eficientă a fondurilor europene" ... ce gluma ...sinistra!
    Astia sunt campioni la ...neatragerea fondurilor europene ...
    Auzi la el 60 zile pentru combaterea evaziunii fiscale :)))))))))))))))))
    Cine s-o combata ? Blejnar? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. De fapt,cand cu toata buna intentie,cand sunt ignorate deliberat, toate semnalele de atentionare,care ar fi modalitatea de actiune recomandata?
    Sansa umorului, chiar stralucit este clipa lecturii. Dar cititorul, cu ce se alege practic? Cu satisfactia zambetului?
    Daca ar avea macar impactul unui graunte de uraniu, actionand instant, asupra subiectului umorului!
    E un gand, solitar, desigur, preocupat de ignorarea sfidatoare a celor vizati in tema respectiva.
    Madi si Onu

    RăspundețiȘtergere
  5. @baselandia - Întrebat cum ar trebui să dovedească Mihai Răzvan Ungureanu că este un bun premier, preşedintele Traian Băsescu a răspuns: “Dacă ar atrage toate cele şase miliarde de la UE. Atunci creşterea economica ar fi de 3%”. Şi nu a uitat de doamna Elena Udrea adăugând: "cum era ea, cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmţi, a avut cea mai bună rată de absorbţie a fondurilor europene :)

    @Madi si Onu – Nu atât de dramatic precum crăparea atomului, semnalele de atenţionare, inclusiv prin umor, din televiziune şi presă influenţează totuşi şi subiecţii şi simpatizanţii lor care la un moment dat vor vota, toţi se luptă să le controleze.
    Pe bloguri, nu prea au importanţă, semnalele nu ajung la subiecţi, oricum sunt ecouri, te mai răcoreşti zâmbind, o vizită, bună-ziua, mai schimbăm două vorbe :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @acuvio
    -Corect, si elegant raspuns.Cu ingaduinta gazdei, as incerca o completare: efectul subliminal, chiar in doze homeopatice, un factor decisiv, in conduita multimilor.
    Madi si Onu

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?