Pagini

4 feb. 2012

Romanian Tango Funny photo Jeffrey Franks şeful delegaţiei FMI la Bucureşti

Funny photo Jeffrey Franks Romanian Tango
Romanian Tango - Funny photo Jeffrey Franks şeful delegaţiei FMI la Bucureşti
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Jeffrey Franks: “Vestea bună este că România este din nou pe creştere economică. Estimăm o creştere economică de 1,5% în 2012. Vestea proastă este că economia nu are destulă forţă. Creştea este prea lentă. Nu este suficient pentru România. O altă veste proastă este că sunt multe provocări în orizontul apropiat care ar putea împiedica revenirea economiei. Totuşi, pe piaţa muncii se întrevăd semnale pozitive. Rata şomajului a scăzut de la 8%, la 7%. Salariul real, care a scăzut în mediul privat, va reveni pe creştere. Şomajul va fi stabil sau ar putea scădea în următoarele trimestre. Salariile sunt foarte mici şi trebuie creşteţi productivitatea. Angajările în mediul privat au fost slabe în 2009 şi 2010, dar îşi revin“

Bancuri: Soţul, la aniversarea vârstei de 75 de ani, se adresează credincioasei lui soţii:
- Dragă, de multă vreme vreau să te întreb ceva: mereu m-a frapat faptul ca cel de-al şaptelea copil al nostru nu seamănă cu ceilalţi. Măcar acum, spre sfârşitul vieţii aş vrea să ştiu, a avut un alt tată?
Emoţionată, soţia mărturiseşte:
- Da, ai dreptate, a avut alt tată.
- Şi poţi să-mi spui cine a fost?
- Tu!

2 comentarii:

  1. Zâmbetul acela transmite multe.
    Am putea discuta despre un Dans al Foamei, mai ales că furculiţa şi cuţitul - plus rezervele din frigidere - sunt la EI.
    Este foarte posibil ca până la urmă să ajungem un mare X pe tabelele finanţiştilor de la FMI.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - Ceea ce media a numit “chef” ei numesc “protocol” aşa că domnul Jeffrey Franks poate rămâne şeful delgaţiei FMI la Bucureşti. Am spus, din acestă ştire au rezultat două funny photo retouch asemănătoare şi fiind nedecis le-am postat pe rând.
    Ne fac cei de la FMI cum doresc ei :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?