Pagini

9 feb. 2012

Funny photo Răzvan Ungureanu Cătălin Predoiu Detensionarea situaţiei politice şi sociale

Funny photo Răzvan Ungureanu Cătalin Predoiu Detensionarea
Funny photo Răzvan Ungureanu şi Cătălin Predoiu - Detensionarea situaţiei politice şi sociale
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Pentru detensionarea situaţiei politice şi sociale, preşedintele României Traian Băsescu, a luat act de demisia premierului Emil Boc şi a semnat Decretul de numire a domnului Cătălin Marian Predoiu (ministrul Justiţiei) ca prim-ministru interimar al Guvernului României.
După consultările avute la Cotroceni cu partidele politice parlamentare preşedintele Traian Băsescu l-a desemnat, drept candidat pentru funcţia de prim-ministru pe Mihai Răzvan Ungureanu (şeful Serviciului de Informaţii Externe).

Bancuri: La consultările de la Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu cu partidele politice parlamentare pentru desemnarea unui candidat la funcţia de prim-ministru, ameninţând cu ieşirea din coaliţie, Marko Bela a cerut un prim-ministru ungur. L-au primit pe Ungureanu.

7 comentarii:

  1. Cu ăştia, ajungem să-l regretăm pe Boc !

    RăspundețiȘtergere
  2. De fapt era cealalata: "nu trageti don' base, suntem noi lascaricii!" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu mâinile... murdare! Sper să nu i aburească ochelarii lui Ungureanu, exact la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule, eşti formidabil ! De unde Dumnezeu le scoţi ? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dorinta mea cea mai mare este sa iasa Crin si Ponta.Sa conduca ei ca sa mai schimbam perspectiva.Asa tare isi doresc incat este biblic faptul ca li se va da...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Corvin - Nu prea cred, au alt interes fiind an electoral şi situaţia socială tensionată. Dar cu tam-tam, nu pomană electorală, ca rezultat al reformei şi măsurilor de austeritate, nu vor uita să precizeze :)

    @ADRIAN - "nu trageti don' băse, suntem noi lăscăricii!" :)
    Spun că au pregătit din vreme schimbarea şi au ales o variantă atât de discutabilă, din zona serviciilor pentru “detensionarea situaţiei sociale”. O şti unchiul Sam mai multe de când tot priveşte în ograda Iranului.

    @Cristian Lisandru - Lui nu i s-au aburit ochelarii dar i-a aburit pe cei ai lui Victor Ponta, discursuri diferite să mulţumească pe toată lumea :)

    @Matilda – Mulţumesc. Dacă le vorbeşti frumos politicienii noştri sunt întodeauna dispuşi pentru o şedinţă foto, acceptă şi photo-retouch :)

    @Anonim – O să vină şi vremea lor, la aspiraţiile de acum, şanse mari pentru Victor Ponta să ajungă prim-ministru şi şanse mici pentru Crin Antonescu să ajungă preşedintele României. Vom vedea :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?