Pagini

6 feb. 2012

Emil Boc Demisia Funny photo Emil Boc

Funny photo Emil Boc Demisia
Emil Boc Demisia - Funny photo Emil Boc
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Emil Boc: "Am luat decizii foarte grele, cu gândul la viitorul României, nu pentru că am dorit, ci pentru că a trebuit. Fac apel la maturitatea clasei politice să treacă rapid prin Parlament un nou Guvern"

Elena Udrea: "Evident că a avut un mandat greu, dar de succes ... A făcut ceea ce trebuie pentru ţară, se retrage şi lasă locul unui guvern mai bun ... Vom discuta în partid, apoi deciza aparţine preşedintelui. Decizia nu a fost discutată. Coaliţia rămâne unită în jurul proiectului pe care l-am avut până acum. Mergem mai departe. Se va decide în urma consultărilor cu preşedintele cine va fi noul prim-ministru"

Bancuri: Doi amici, în barcă la pescuit, cu lansetele în apă, linişte, sorb din bere şi fumează. Unul sparge liniştea şi zice din senin:
- Auzi mă, cred că divorţez de nevasta-mea, nu mi-a mai vorbit de o săptămână!
- Io zic să te mai gândeşti, femeie bună ca asta e mai greu de găsit!

5 comentarii:

  1. Ce repede a prins viaţă "funny demisia"!
    O aveai gata pregătită? :lol:

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi uite-aşa a devenit doar amintire... E drept că una mică, mică, mică...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Gabriela Elena – La urgenţă, la ce încredere mai avea… 7,3% la sfârşitul lunii ianuarie, chiar dacă era un sondaj “Adevărul”! Poate salvează PDL-ul în final, altfel dormeau liniştiţi :)

    @Cristian Lisandru – Am comentat şi la Pilula lu’ Lisandru Sacrificarea Bocului, bucuria superficialilor la momentul zvonului: Sunt şi ei cu ochii pe prognozele meteo, se poate încălzi vremea iar până atunci trebuie să găsescă o soluţie pentru a tempera manifestările de stradă. Ultimul mesaj Traian Băsescu privitor la Emil Boc era ceva de genul “a fost, este şi va fi”, asta înseamnă că că are în calcul varianta schimbării lui!
    Aşa ne-a obişnuit domnul Traian Băsescu, nu ştiu de ce, teamă îmi este că de fapt tocmai aceste manifestări de stradă vor salva PDL la apropiatele alegeri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum sa-l fac functional ? Am incercat mai demult si nu am reusit !!!! Ce trebuie sa fac??? O seara frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  5. @Odorica – Daţi-mi o adresă de e-mail să vă scriu cum se formatează un link, indicarea sursei prin link ajută popularizarea blogului meu mai ales că dumneavoastră faceţi multe preluări pe mai multe bloguri.

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?