Pagini

13 ian. 2012

Raed Arafat atenţionat de Traian Băsescu pentru sistemul de urgenţă funny photo retouch

Funny photo Raed Arafat atenţionat de urgenţă
Raed Arafat atenţionat de Traian Băsescu pentru sistemul de urgenţă - funny photo retouch
Funny photos collection: Political funny photos retouch 2012

Preşedintele Traian Băsescu şi fostul subsecretar de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat au avut o dispută publică pe marginea proiectului Legii Sănătăţii, în urma căreia Raed Arafat şi-a prezentat demisia.
Traian Băsescu: "Vreau să-l atenţionez pe domnul doctor Arafat că acest proiect de lege este pentru discutat, de asta a fost lansat în dezbatere publică, cea mai corectă abordare este să se prezinte la ministru cu observaţiile dânsului şi nu să creeze o psihoză publică, că acest guvern, ticălos de altfel, nu domnu' Arafat, vrea să distrugă sistemul de ambulanţă, să-l dea la nişte golani privaţi."
Raed Arafat: "Ieşind în afara Ministerului Sănătăţii voi putea apăra sistemul de urgenţă mai bine."

Bancuri: Un medic de famile dintr-un sat are o solicitare pentru un consult la domiciliu al unui pacient. Prins cu problemele cabinetului îşi aduce aminte abia seara, îşi ia trusa medicală şi merge la domiciliul pacientului. În faţa porţii, soţia bolnavului îl aştepta cu o lumânare aprinsă în mână. Medicul speriat începe:
- Regret enorm… dar...
- Lăsaţi, lăsaţi, v-am aşteptat, haideţi în casă cu mine ca s-a luat curentu’ ...

11 comentarii:

  1. A mai crestinizat, Base, un musulman! N-ar fi prima data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imaginea este socanta, dar asa este adevarul uneori...

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept si varianta in care Base e intr-o situatie binemeritata iar niste baieti multi de pe margine, dintr-un sistem de urgenta oarecaren stau sa-i verifice creditul :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dur, dar adevărat, Acuvio... Operaţiunea Şoc şi Groază, varianta băsesciană.

    RăspundețiȘtergere
  5. Brrr... Glumă, glumă, dar nimic n-ar fi de mirare. Băsescu este în stare de orice, numai pentru a-şi apăra interesele ! Sper ca mîine să ieşim mulţi bucureşteni în Piaţa Universităţii, să dovedim că NOI suntem o forţă, nu portocaliii !

    RăspundețiȘtergere
  6. @baricada – Mulţumesc. Nu ştiu cât îi pasă domnului Traian Băsescu de Legea Asigurărilor de Sănătate sau sistemul de urgeţă, de când a pierdut simpatia şi încrederea “poporului” nu mai are decât satisfacţia aproape furioasă în a-şi demonstra “puterea” :)

    @Andrei Pop – Votăm un preşedinte “care a dat un cap în gură unui arab” şi ne arătăm ofensaţi la glumele unui comedian fracez! Cum am fi recţionat dacă Sarkozy “ar fi dat un cap în gură unui român” ? :)

    @Romania Europeana – Unde? :)

    @Gabriela Elena – Imediat după depunerea demisiei de către Raed Arafat au sărit gorilele media să aplice atenţionarea preşedintelui Traian Băsescu :)

    @ADRIAN – Mulţumesc pentru vizită şi comentariu. Sună interesant ceea ce spuneţi, ca funny photo retouch însă “Primăvara arabă” este altfel în România :)

    @Cristian Lisandru – Când a “defectat” sistemul, parlamentarul Daniel Oajdea s-a bucurat o scurtă perioadă de atenţia opoziţiei şi Antenelor apoi totul s-a stins. Acum Raed Arafat a “defectat” sistemul şi spune: "Ieşind în afara Ministerului Sănătăţii voi putea apăra sistemul de urgenţă mai bine."
    Au fost lansate subiectele, eventual DNA urmează, dumneavoastră aţi scris Operaţiunea “Daţi cu Raed Arafat de pământ!” Asta ar fi imaginea :)

    @Matilda – Nimeni nu mai ştie care sunt interesele lui Traian Băsescu, dacă se iese în stradă pentru “sistemul de urgenţă“ sau altceva, au mai fost şi cu alte motivaţii zeci de mii în stradă fără folos. Nimeni nu mai ascultă, nimănui nu-i pasă. Am spus mai sus, “Primăvara arabă” este altfel în România :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @acuvio "Cum am fi recţionat dacă Sarkozy “ar fi dat un cap în gură unui român” ? :)" As rade si as aplauda daca ar reusi, dar el e mic ca boc, si alb, si albii nu stiu sa sara :p
    Lasand gluma la o parte, de ceva vreme am inceput sa ma detasez de conceptul de tara, patrie, nationalitate, rasa, sex, etc. Chestiile astea incep sa nu mai aiba nici o valoare pentru mine. Nu stiu care ar fi alternativa dar simt nevoia sa ma indepartez de acest mod de a categoriza.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ acuvio, vezi ca mai ciordi-i niste poze. daca te deranjeaza, promit sa nu mai ciordesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Andrei Pop - “de ceva vreme am inceput sa ma detasez de conceptul de tara, patrie, nationalitate, rasa, sex Sună frumos :)
    CNCD a “amendat public” considerând-o “nepotrivită, simplistă, nefericită, gravă” declaraţia domnului Gigi Becali , "scârbit" de faptul că "oameni din galeria Stelei au ieşit în stradă pentru a lua apărarea unui arab". "Chiar dacă a greşit Basescu, n-ai cum să iei apărarea unui arab" :)
    Ni s-a spus de… că dl. Traian Băsescu “a dat un cap în gură unui arab”, cu titlu de glorie, nu unui cetăţean sau negustor, unui arab, CNCD nu s-a mai sesizat, iar dl Traian Băsescu a fost votat pentru funcţia de preşedinte al României!
    De aceea comparam cu reacţia faţă de glumele unui comedian francez şi pe Sarkozy “dând un cap în gură unui român”. Dar cum spuneţi, dacă tehnica-i lipseşte, râmâne cu dorinţa nesatisfăcută şi mai dă din mâini :)

    @Bogdan – Rămâne cum am stabilit :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?