Pagini

12 ian. 2012

Funny quote image Book-atele vinului Traian Băsescu photo funny

Funny quote image Traian Basescu Bookatele vinului
Funny quote image - Book-atele vinului - Traian Băsescu photo funny
Funny photos collection: Funny quotes images

Traian Băsescu. La ceremonia de decorare de către şeful statului a unor personalităţi ale vieţii culturale internaţionale care au participat la colocviul  Penser l'Europe - Bucureşti 13-15 octombrie  preşedintele Traian Băsescu a primit de la academicianul Eugen Simion opera integrală a lui Marcel Proust în trei volume şi a declarat, în glumă, că "va trece darul primit în declaraţia de avere".
La sfârşitul anului, singurul cadou primit în 2011 pe care preşedintele Traian Băsescu l-a păstrat, a fost cel oferit de Academia Română, romanul "În căutarea timpului pierdut" al lui Marcel Proust, în ediţie de lux, în valoare de 50 euro, celelalte 42 bunuri, în valoare totală de 2830 euro, primite cu titlu gratuit, rămânând în patrimoniul instituţiei.

Bancuri: Într-un sat era un popă căruia i se dusese buhul, indiferent că era botez, nuntă sau înmormântare, bea de stingea. Un ţăran se gândi să-i facă una bună popii şi la un parastas, alături de vin, plângându-şi sărăcia, aducea la masă numai bucate la care să nu meargă vinul. Popa se arăta înţelegător faţă de sărăcia omului, lăuda bucatele, în schimb sorbea pahar după pahar şi cu varză acră. La un moment dat, sperând să-i taie pofta de vin, ţăranul aduse la masă un castron mare cu lapte acru. De cum îl văzu, popa exclamă satisfăcut:
- Iată taică şi bucatele vinului!

5 comentarii:

  1. E Number One la chestia asta. Roşu sau alb, important este să fie din belşug. Şi citeşte, citeşte, citeşte...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este fanny "rau de tot"! :lol:

    Vad ca nici pagina mea nu poate sa fie accesata, momentan :(
    Se face si pe-aici vreo autostrada, de toate nu mai merg cum trebuie? ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Grozavă poză ! Mi-am permis s-o "răpesc" şi s-o postez pe blogul meu.
    Cu mulţumiri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai de ce?are domnule omu un viciu si tot de ala va agatati.uite de exemplu vorba aia, i-ai turnat tu in pahar?tara arde si tu acuvio te legi de bese ca bea ca po...ca prostu :)))) joke.

      eu cred ca si daca iasa base beat in public si zice ceva o parte din romani il cred..pe bune.si datorita faptului ca imbraca totul intr-o aura comunista in care multi mai cred, dinaia de genu "arafat nu e roman, imediat o sa zica ca are salariu prea mare, ca el...EL adica TRAIAN BASESCU e presedintele Rromaniei

      Ștergere
  4. @Cristian Lisandru - Bună dimineaţa! Observ că blogspot-ul a schimbat peste noapte formularul pentru comentarii şi a introdus opţiunea “răspundeţi”.
    Iniţial funny photo retouch-ul a fost o miniatură de pagină pentru a semnala lansarea cărţii De-ale chefliilor ulterior din lipsă de subiecte şi inspiraţie, am deschis şi eu o nouă colecţie, un fel de “glume ilustrate amuzant”, legându-l de o snoavă populară redată din amintiri, am căutat-o dar nu am depistat-o :)
    PS La acest moment nu se pot accesa site-urile dumneavoastră!

    @Gabriela Elena - Mulţumesc. O seară plăcută. :)

    @Matilda - Eu vă mulţumesc pentru apreciere şi popularizare :)

    @Romania Europeana - Partea cu încrederea românilor în dl. Traian Băsescu, de stânga sau de dreapta, treaz sau beat, s-a schimbat spectaculos, peste noapte, în vara anului 2010. Şi nu-ţi mai recâştigă niciodată încrederea cel care te-a buzunărit :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?