Pagini

5 dec. 2011

Unhate Traian Băsescu Funny photo retouch

Funny photo Traian Basescu Unhate
Unhate Traian Băsescu - Funny photo retouch
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Unhate Traian Băsescu. Nu, nu există nicio legătură între acest funny photo retouch şi discuţia de la Cotroceni între preşedintele Traian Băsescu şi senatorul Vasile Blaga, înainte de votul din Senat prin care Vasile Blaga a câştigat funcţia de preşedinte al Senatului României, devenind astfel al doilea om în stat.
Nu, nu există nicio legătură între acest funny photo retouch şi un video care a circulat prin www, postat pe YouTube, "Freddy (Labrador Retriever) şi Băsescu" cunoscut mai mult ca "Ia de la Băsescu", unde câinele Freddy având convingeri politice refuză să mănânce dacă aude că biscuitele provine de la Traian Băsescu.
Un simplu poster: Unhate Traian Băsescu!

Bancuri: Plecaţi în vacanţa de iarnă să schieze în Alpi, Traian Băsescu şi Emil Boc sunt prinşi de o avalanşă. Sunt blocaţi în zăpadă, este frig, începe să se instaleze hipotermia, somnul rece îi învăluie când deodată Emil Boc zăreşte un câine mare alergând spre ei cu un butoiaş de rom la gât. Emil Boc strigă vesel:
- Şefu’, suntem salvaţi! Soseşte prietenul omului!
Traian Băsescu se freacă la ochi şi exclamă satisfăcut:
- Mare minune! Şi uite că vine şi un câine!

3 comentarii:

  1. Bună dimineaţa, Acuvio, uite că începem o nouă săptămână. Aş fi preferat numai câinele, omu` de lângă el, cu acea privire "pătrunzătoare" ne face zile negre de prea multă vreme. Muşcă-l de freză!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Bună dimineaţa! O săptămână în care vom sărbători pe 6 decembrie, 2 ani de la obţinerea prin vot a celui de al doilea mandat de preşedinte al României al domnului Traian Băsescu.
    Unhate Traian Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce trebuia să-mi aminteşti? De ce, de ce, de ce??? Nici nu ştiu cum să marchez momentul...

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?