Pagini

4 dec. 2011

Cum să câştigăm alegerile Funny photo Traian Băsescu Construcţii politice din cărţi de joc

Funny photo Traian Basescu cărţi joc
Cum să câştigăm alegerile - Funny photo Traian Băsescu - Construcţii politice din cărţi de joc
Pictures Collection: Political funny photos retouch 2011

Cum să câştigăm alegerile. Construcţii politice din cărţi de joc.
Traian Băsescu: (prima carte) "Acum vreţi să suprapuneţi localele cu legislativele. Eu nu spun că e o idee rea, dar aveţi o singură motivaţie serioasă: dacă faceţi această amânare pentru a putea face şi reorganizarea administrativă până la alegerile locale. Altfel, nu ştiu ce argumente puteţi avea. Sunteţi vulnerabili."
Traian Băsescu: (a doua carte) "Dacă discutăm tehnic, opţiunea mea este să cer procurorului general sa-i dea lui Daniel Morar o prelungire până în iunie, un interimat."
Traian Băsescu: (a treia carte) "Trebuie citit cu multă atenţie articolul 103 din Constitutie. Să fie atenţi că în Constituţia României se vorbeşte de partidul care obţine 51% şi nu de alianţa."

Bancuri: Itzic şi Ştrul joacă cărţi. Deodată Ştrul izbucneşte:
- Itzic, m-am săturat, tu trişezi!
- Dar nu este adevărat!
- Mincinos, trişor, escroc, bandit! Toată familia ta este la fel! Taică-tu a stat 20 de ani la puşcărie, maică-ta, toţi o ştiu, a fost o stricată, pe fratele tău îl caută poliţiile din lumea întreagă, iar de soră-ta, să nu mai vorbim! Şi tu eşti un trişor ordinar!
- Te rog Ştrul, spune Itzic fără să se enerveze, în numele vechii noastre prietenii, evită declaraţiile neclare.

2 comentarii:

  1. Nici că putea să dea un sfat mai bun acest mariner care a devenit unul de apă dulce şi se comportă precum Goe atunci când se simte important.
    Şandramaua policită portocalie e construită numai din cărţi pe care apar juveţi. Aşa că, până la urmă, chiar dacă nu suflă aiuriţii din Opoziţie, se va dărâma.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru – Preşedintele mediator, aflat desupra partidelor, liant al societăţii, are numai cărţi bune dar pentru orice eventualitate, mai păstrează din obişnuinţă şi-n mânecă :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?