Pagini

8 dec. 2011

Funny photo Adrian Severin Tehnici esenţiale de supravieţuire (Bear & Pig)

Funny photo Adrian Severin Tehnici esenţiale supravieţuire
Funny photo Adrian Severin – Tehnici esenţiale de supravieţuire (Bear & Pig)
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Adrian Severin este implicat într-un scandal de corupţie, după ce jurnaliştii Sunday Times au făcut publică o înregistrare în care europarlamentarul român cerea bani pentru promovarea unui amendament. În urma acestei dezvăluiri, Parlamentul European a decis ridicarea imunităţii lui Adrian Severin, pentru a fi anchetat de autorităţile din România.
Adrian Severin : „Vă rog să mă credeţi că în fiecare zi în care mă duc la Parlamentul European, colegii din alte ţări îmi spun: este inadmisibil că ai tăi nu te susţin. Noi preferăm să ne omorâm compatriotul decât să ne luptăm pentru dreptatea lui, care este şi dreptatea noastră … Mă consolează doar faptul că prin rezistenţa mea contribui la crearea imaginii că România nu se lasă.”

Bancuri: Următorul anunţ se pare că ar fi apărut într-un ziar evreiesc din Israel: „Pierdut portofel de pile de crocodil, conţinând acte personale, fotografii de familie şi o mie cinci sute de shekeli. Găsitorul poate să-şi păstreze portofelul, actele şi fotografiile şi să-mi restituie doar banii, de care sunt legat din motive pur sentimentale.”

Chestionar: Consideraţi că Adrian Severin ar fi trebuit să-şi dea demisia din funcţia de europarlamentar PSD ?
1. Nu ştiu
2. Nu comentez
3. Am o opinie

6 comentarii:

  1. În martie 2011, DNA a iniţiat dosarul Adrian Severin, pe baza unor informaţii conform cărora între decembrie 2010 şi martie 2011, europarlamentarul român ar fi acceptat o ofertă de plată de 100.000 euro de la reprezentanţii unei companii de lobby prezentată sub numele de "Taylor Jones". Banii erau oferiţi în schimbul sprijinului său în Parlamentul European pentru un proiect de modificare a Directivei privind sistemele de garantare a depozitelor în ceea ce priveşte termenul de rambursare a deponenţilor în cazul unui faliment bancar.
    Verificările preliminare efectuate au dus la suspiciunea potrivit căreia, după înţelegerea cu reprezentanţii aşa zisei companii de lobby, Adrian Severin a contactat cel puţin un alt membru al Parlamentului European, cu scopul de a descoperi dacă un amendament a fost depus pentru dezbatere în Comisia pentru Afaceri Juridice. După ce a asigurat reprezentanţii companiei de lobby că amendamentul lor a fost depus, Severin le-a promis că va sprijini modificarea acestuia şi a cerut plata unei rate iniţiale de 12.000 euro pentru serviciile prestate, sumă pentru care a fost emisă o factură.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Ar trebui sa-si dea demisia. Dar gestul asta nu poate fi facut de cineva lipsit de onoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. A, bine de tot. Severin este unul dintre personajele care - precum pisica - ajunge tot timpul in picioare, chiar înălţimea de la care pică este destul de mare. Curios, imediat cum scapă de ceva, oamenii "deştepţi" încep să dea celorlalţi sfaturi. Aşa este şi în cazul lui Severin, cel care deunăzi ne vorbea despre ... corupţie şi corupţi. Adică vorbea despre funie în casa spânzuratului...
    Observăm de-a lungul timpului că astfel de personaje nu se dau duse niciodată, despre demisie nu poate fi vorba şi au senzaţia că toată lumea este într-o eroare fatală, numai ei nu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Waw, te-ai perfectionat foarte mult, Acuvio, e aproape imposibil de perceput ca e un montaj...
    Foarte tare si bancul, si citatul.

    Severin sa-si dea demisia. Prin "rezistenta" lui contribuie la crearea imaginii ca Romania nu are onoare...

    RăspundețiȘtergere
  5. Demisia i-ar da ocazia sa se intoarca in laboratoare si sa incerce sa lamureasca acum "problema concentratiei de hidrogen din apa". Nu de alta, dar ramase nerezolvata de aproape douazeci de ani..

    RăspundețiȘtergere
  6. @baselandia – Onoare? Mai există acest cuvânt în DEX?

    @Cristian Lisandru – Toţi se pare că au luat lecţii de Tehnici esenţiale de supravieţuire în mocirla politicii şi cum spuneţi “au senzaţia că toată lumea este într-o eroare fatală, numai ei nu” :)

    @Karla – Mulţumesc, întotdeauna sunteţi foarte amabilă. Şi cu Adrian Severin şi fără el avem destui europarlamentari care reprezintă România cu onoare :)

    @Virtualkid – Dacă atunci găsea vinovaţi pentru hidrogenul din apă, acum este convins că ar fi meritat cei 100.000 euro! A mai tăiat şi factură pentru avans, să nu avem dubii! :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?