Pagini

11 dec. 2011

Cardinalul şi Milady Funny photo Traian Băsescu şi Elena Udrea Cei trei muschetari

Funny photo Traian Băsescu Elena Udrea Cardinalul şi Milady
Cardinalul şi Milady - Funny photo Traian Băsescu şi Elena Udrea - Cei trei muschetari
Pictures Collection: Chestionare funny photos retouch

Elena Udrea: (blog) “România are un astfel de actor politic curajos, un om care nu joacă la trecerea timpului. Iar acesta este Traian Băsescu. Sub impulsul şi presiunea sa, România se modernizează, au loc reforme în sectoarele cheie ale societăţii: muncă, asistenţă socială, sănătate, educaţie etc. Chiar dacă acum ne este mai greu să vedem, efectele pozitive ale tuturor reformelor nu vor putea fi negate în viitor. Este unul dintre politicienii curajoşi care nu apelează la Principiul lui Pfeifer. “

Bancuri: Preotul sună la uşa unui apartament. Dinăuntru o voce feminină întreabă:
- Tu eşti, îngeraşule?
- Nu, dar lucrăm la aceeaşi firmă!

Chestionar: Care sunt cele mai importante elemente care au dus la modernizarea României luate sub impulsul sau presiunea domnului Traian Băsescu pe parcursul întregii sale cariere politice de peste 20 ani?
1. Nu ştiu
2. Nu comentez
3. Am o opinie

5 comentarii:

  1. Care modernizare?
    Romania e inca in feudalism. S-a schimbat doar tehnologia ce o folosim. Mentalitatile sunt aceleasi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi iată-i!
    Pupă poala popii, cum se spune.
    Ehe, ce de maşinaţiuni, ce de intrigi pe coridoarele Cotrocenilor, ce de ideile spuse şi nespuse, văzute şi nevăzute, gândite şi negîndite.
    Apreciem la justa valoare voluptatea decolteului, dar şi zâmbetul într-o dungă, atât de caracteristic acestui Richelieu Redivivus...
    La hanul "Muşchetarul Bocciu" e mare sărbătoare, în fiecare zi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena Udrea: Motto (Principiul lui Pfeifer): Nu lua niciodată o decizie pe care poate s-o ia altul. Nimeni nu ţine evidenţa deciziilor pe care ai fi putut să le iei, dar nu le-ai luat. Toţi ţin evidenţa deciziilor tale proaste.

    @Andrei Pop – Reiau, suspectându-ne de rea intenţie, doamna Elena Udrea ne atenţionează: "Chiar dacă acum ne este mai greu să vedem, efectele pozitive ale tuturor reformelor nu vor putea fi negate în viitor". Să medităm o clipă la viziunea şi acţiunile domnului Traian Băsescu din perioada cât a fost ministrul transporturilor :)

    @Cristian Lisandru – Un alt doilea snapshot din tema “Cei trei muschetari” aruncată de Victor Ponta la Consiliul Naţional al PSD. Cine ştie, poate sunt asemănări între personaje, în privinţa trecutului sau a devotamentului :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga domnule imi e asa de greu sa ma opresc doar asupra unora din "importantele elemente" ... asa ca te las pe tine sa le numesti! Un lucru este cert totu-i reformat, comasat. Avem di tati ...iconomie, sanatate, justitie, cultura, educatie ...prin urmare tara ca o floare ...:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Relatia celor doi ... confirma un fapt binecunoscut in istorie .... marile decizii se iau in pat !

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?