Pagini

19 dec. 2011

Cadouri Moş Crăciun Drona americană Funny photo Mahmoud Ahmadinejad Barack Obama Felicitări sărbători iarnă funny

Funny photo Mahmoud Ahmadinejad Barack Obama Drona Felicitari sarbatori iarna
Cadouri Moş Crăciun Drona americană - Funny photo Mahmoud Ahmadinejad Barack Obama - Felicitări sărbători iarnă
Pictures Collection: Felicitări Sărbători de iarnă funny photos

Drona americană: Televiziunile iraniene au anunţat capturarea unei drone americane, un avion de tip RQ-170 Sentinel, fară pilot. Drona se afla într-o misiune CIA deasupra Iranului pentru a survola instalaţiile nucleare şi iranienii susţin că forţele lor au deturnat electronic drona pe care au dirijat-o pană a ajuns la sol. Oficialii iranieni au declarat că vor reproduce drona americană şi îşi vor echipa armata cu acest model. Preşedintele american Barack Obama a spus că nu va comenta în legatură cu problemele secretelor informaţionale (cunoşteau vulnerabilităţile dronei) şi a confirmat că SUA au cerut drona înapoi şi că aşteaptă să vadă cum vor răspunde iranienii.

Bancuri: Tatăl din Arabia Saudită îi scrie fiului, care studiază în America: ”Fiul meu, aş vrea să cultiv cartofi în gradină, dar sunt deja prea bătrân şi nu mai pot. Acum sunt singur, dacă ai fi rămas acasă sigur m-ai fi ajutat.”
Fiul raspunde la scrisoare: “Tată, sunt în America şi de aici nu pot face mare lucru. Te rog, nu te apuca de săpat, ca sa nu dai peste chestia aia.”
După primirea scrisorii de catre tată, apar la poartă nişte indivizi, se legitimează şi se apucă imediat de săpat toată gradina. În final nu găsesc nimic şi fără să spună ceva pleacă.
Urmează a doua scrisoare de la fiul său: “Tată, mai mult de atât nu pot să te ajut.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?