Pagini

5 nov. 2011

Traian Băsescu şi Ierarhii Funny photo stamp Jubileul Traian Băsescu 60 ani

Funny stamp Jubileul Traian Băsescu Ierarhi
Traian Băsescu şi Ierarhii Funny photo stamp Jubileul Traian Băsescu 60 ani de ...
Pictures Collection: Funny photo postcards

Fotoreporterul Sebastian Marcovici a postat pe Facebook şi pe alte site-uri de ştiri o fotografie surprinsă imediat după slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Şaguna, în faţa catedralei Mitropolitane din Sibiu, în care preşedintele Traian Băsescu înconjurat de 50 Ierarhi ai Bisericii Ortodoxe, pregătiţi pentru a li se face fotografii de către reprezentanţii presei, râde în stilul caracteristic la o glumă făcută de o persoană din spatele său.
Fotografia a avut rapid o largă circulaţie pe internet, fiind apreciată de mulţi ca "fotografia anului în România".

Sebastian Marcovici: „Nu îl condam pe preşedinte pentru că a râs. E un om vesel şi poate că de aceea a reacţionat aşa. Oricum nu cred că aceasta e cea mai importantă fotografie făcută de mine în aceşti şapte ani de carieră foto. Cea cu care am câştigat în 2010 titlul de fotograful anului în România, pentru mine este mult mai importantă decât aceasta”

Bancuri: Invitaţi la o cină, un episcop catolic este aşezat lângă un rabin. Ajunge să se servească un splendid cotlet de porc, iar episcopul se apleacă spre rabin şi-i şopteşte:
- Din asta, nu o să mâncaţi …
- Evident că nu, mi-o interzice religia mea.
- Păcat, nu vă daţi seama ce pierdeţi!
După cină, la plecare, rabinul i se adresează episcopului:
- La revedere şi transmiteţi salutările mele doamnei!
- Vai, dar ştiţi că religia mea îmi interzice asta!
- Ce păcat, nu vă daţi seama ce pierdeţi!

6 comentarii:

  1. Omu` ăsta o să râdă şi atunci când va avea de dat socoteală. Nu neapărat în faţa lui Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristian Lisandru - O minoritate este indignată de comportamentul preşedintelui însă nu îl deranjează asta. Râde cu gura până la urechi, în hohote inconfundabile, spune glume, face băşcălie, se şi autoironizează cu măsură, bea, dansează şi sărbătoreşte sub ochii presei, înjură, dă un cap unui arab, etc.
    Bucureştenii au apreciat acest comportament şi i-au acordat două mandate de primar, toţi românii au apreciat acest comportament şi i-au acordat două mandate de preşedinte! Politicienii încearcă să-i imite stilul!
    Scăderea în popularitate măsurată de sondaje nu are nici o legătură cu acest comportament, dacă nu venea criza acum făcea iarăşi băi de mulţime şi hăhăia cu paharul în mână :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi permit să las un link:

    http://www.youtube.com/watch?v=jWdUWS-nxec

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru - Este în tema seriei “Jubileul Traian Băsescu 60 ani” dar nu este o simplă preluare într-un timbru a unei fotografii amuzante, foarte cunoscute, cu circulaţie explozivă prin www de care se pare că îi pare rău deja, fiind un profesionist, fotoreporterului Sebastian Marcovici că a lansat-o, i-am făcut un foarte discret retouch :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mda, i-ai făcut pe sfinţiile lor să-nchidă ochii! Da' nu-i o noutate, de multe ori se fac ei că nu văd!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cârcotaşu - Mulţumesc pentru vizită şi comentariu. Cam asta a fost ideea, nu a ieşit prea bine în final. O seară plăcută, vă mai aştept poate voi reuşi alte funny photo retouch-uri mai amuzante :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?