Pagini

7 nov. 2011

Funny photo Sebastian Lăzăroiu şi Albă ca zăpada

Funny photo Sebastian Lăzăroiu şi Albă ca zăpada
Pictures Collection: Political portraits funny photos retouch

Sebastian Lăzăroiu: "Din păcate, interpretarea majoritară pentru Albă ca Zăpada a fost legată de ceva nou imaculat. Ceva nou întotdeauna poate să apară. Imaculat, însă, nu există pe pământ. Sfinţii sunt doar în ceruri. Albă ca Zăpada se referă la electoratul de dreapta intrat în adormire. El trebuie să se trezească şi se va trezi atunci când va începe să creadă din nou în liderii politici. Şi ameninţarea crizei îl scoate din letargie, dar probabil nu e suficient"

Bancuri: Mistreţul se plimba cu bicicleta. Iepuraşul alerga pe lîngă el şi tot striga:
- O să cazi, o să cazi!
Deodată, mistreţul cade într-o groapă. Iepuraşul în culmea fericirii îi striga:
- Ai văzut, ai văzut? Ai căzut, ai căzut!
Din groapă se aude o voce furioasă:
- Parchez unde şi când vreau eu!

4 comentarii:

  1. Moşule, tu-l suspectezi de intelige ţă pe gunoiul ăsta !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Corvin - Domnul Sebastian Lăzăroiu este un personaj de poveste foarte important, nu i-am făcut IQ-ul, doar retouch-ul, dar trebuie să fie ceva, prea mulţi încearcă să dezleage ghicitorile sale, de jos în sus sau de sus în jos. Deocamdată a parcat unde a dorit! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Măcinat de gânduri, băiatul acesta, de fiecare dată când îl văd mă gândesc că ar putea să şi zâmbească, din când în când. Poate că sunt prea mulţi pitici în jurul Albei ca Zăpada şi tocmai de aceea nu poate, e concurenţa mare, se calcă pe bătături.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Cristian Lisandru - Domnul Sebastian Lăzăroiu ne dă în sfârşit răspunsul la ghicitoarea sa lansată în urmă cu un an şi îşi reafirmă ataşamentul faţă de “Albă ca zăpada” chiar dacă pentru moment a trebuit să parcheze. Nu, nu este gonflabilă!
    Următorul Funny photo retouch în legătură directă cu acesta va fi mai reuşit :)

    RăspundețiȘtergere

Cafea? Ceai? Un pahar cu apă?